Sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė su pekino kopūstais, pomidorais ir svogūnais

Sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė su pekino kopūstais, pomidorais ir svogūnais

Paruošimas: 15 min Porcijos: 4 Bevartydama savo senus receptų užrašus ir ieškodama primirštų gerų idėjų, atradau šias sluoksniuotas rūkytos žuvies salotas su pekino kopūstais, pomidorais ir mėlynaisiais svogūnais. Jos mano sąsiuvinyje užrašytos buvo jau tikrai senokai ir seniau buvo dažnai gaminamos. Net negaliu pasakyti kodėl šis receptas pasimiršo. O dabar paragavus iš naujo, galiu drąsiai … Skaityti toliau

Sluoksniuota krabų lazdelių mišrainė su obuoliais, kiaušiniais ir sūriu

Sluoksniuota krabų lazdelių mišrainė su obuoliais, kiaušiniais ir sūriu

Paruošimas: 25 min Porcijos: 4 Tokią krabų lazdelių mišrainę su obuoliais, virtais kiaušiniais ir sūriu tikrai nėra sunku paruošti, o švelnus skonis tikrai patinka daugeliui. Jeigu trūkstate minčių, ką patiekti per įvairiausias šventes, kai užsuka svečiai, tai rinkitės šį patiekalą. Ji yra ne tik skani, bet dėl savo sluoksniuoto patiekimo itin gražiai atrodo ant stalo. … Skaityti toliau

Silkė pataluose be majonezo

Silkė pataluose be majonezo ir bulvių

Kuo gera silkė pataluose be majonezo ir bulvių? Tai, kad joje nėra krakmolingų bulvių, o yra avokadas, apie kurio “stebuklingas” savybes nekalbėjo tik tingiausias mitybos specialistas. Ypač norėtume atkreipti dėmesį į tai, kad šiame riebiame vaisiuje yra nesočiųjų riebalų rūgščių, kurių taip pat yra silkėje. Taigi organizmas gaus dvigubą porciją šių vertingų maistinių medžiagų! Taip, … Skaityti toliau

Burokėlių mišrainė su mėsa

Virtos mėsos ir burokėlių mišrainė

Tai yra lengvas ir skanus užkandis, kuris gali būti paruoštas greitai ir lengvai. Norint paruošti šį patiekalą, reikia virtos mėsos ir virtų daržovių, tokių kaip burokėliai ir morkos. Mišrainė gali būti pagardinta majonezu arba natūraliu jogurtu. Ingredientai: 200 g virtos vištienos (galite naudoti bet kokią mėsą); 4 virti kiaušiniai; 2 virti burokėliai (vidutinio dydžio); 2 … Skaityti toliau

Mimoza be bulvių ir majonezo

Be bulvių ir majonezo Mimozos salotų receptas

Jei dėl didelio kaloringumo nedažnai lepinatės skaniomis, sočiomis salotomis, šis receptas kaip tik jums. Mažai kaloringą garsiųjų Mimozos salotų versiją galima valgyti net naktį. Jose yra minimalus angliavandenių kiekis ir daug sveikų baltymų. Ši mimoza ruošiama be bulvių ir majonezo. Salotos yra neįtikėtinai švelnios ir lengvos. Padažą gaminu iš grietinės, tačiau pažįstamas klasikinės Mimozos skonis … Skaityti toliau

Tuno salotos su obuoliais

Tuno salotų su obuoliais receptas

Salotos su obuoliais ir konservuotu tunu gaminamos iš pačių prieinamiausių ingredientų, bet gaunasi labai skanios. Šias salotas gaminu kasdieniams pietums ir vakarienei su serviravimu kaip šventiniam stalui. Paruošimo laikas: 15 minučių Porcijos: 2 Ingredientai: Obuoliai – 1 vnt.; Konservuotas tunas – 120 g; Pusiau kietas sūris – 80 g; Kiaušiniai – 2 vnt.; Laimas – … Skaityti toliau

Sluoksniuota mišrainė su vištiena

Sluoksniuota mišrainė su vištiena

Salotų istorija labai neįprasta, pasirodo, šis patiekalas gana senovinis. Jis atkeliavo pas mus iš senovės Romos virtuvės, buvo populiarus tarp vokiečių. Viduramžiais salotos iš Italijos migravo į Prancūziją, kur pradėjo modernizuotis.

Salotos Žuvėdra

Salotos Žuvėdra receptas

Prisiminkime nuostabias “Žuvėdra” salotas, kurias dabar galima rasti tik sovietinėse kulinarijos knygose. Patiekalas labai paprastas, galima sakyti, kasdienis, bet dėl ​​to ne mažiau skanus. Jei nemėgstate svogūnų, galite jų nedėti. Ingredientai: 300-400 g konservuotų žaliųjų žirnelių; 3-4 virti kiaušiniai; 150-200 g kieto sūrio; 1 saldaus mėlyno svogūno; Majonezas; Druska, pipirai – pagal skonį. Paruošimas Svogūną … Skaityti toliau

Silkė pataluose su obuoliais

Silkė pataluose su obuoliais

Silkė pataluose su obuoliais nuo įprasto varianto skiriasi rafinuotu skoniu, kurį suteikia būtent šis vaisius. Be to, obuolių dėka salotos tampa gaivesnės ir sultingesnės. Per saldus obuolys netiks, bet su rūgštele – net labai. Kalbant apie žalumynus, mums atrodo, kad petražolės čia tiks labiausiai – su joms būdingu pikantišku sodriu aromatu. Paruošimo laikas: 20 min … Skaityti toliau

Šprotai pataluose

Šprotai pataluose

Pažįstama silkė pataluose kartais gali sau leisti virsti šprotais pataluose. Visų mėgstamo patiekalo prasmė nesikeičia, tačiau įdedama kažkas naujo ir originalaus. Kas prieš novatoriškas idėjas?! Ingredientai: 3 virtos morkos; 3 virtos bulvės; 2 virti burokėliai; 1 virtas kiaušinis; 50 g kieto sūrio; 200 g šprotų; ½ svogūno; 4 marinuoti agurkai; 4 skiltelės česnako; 200 g … Skaityti toliau

Balta mišrainė “Eglutė”

Balta mišrainė "Eglutė" kalėdoms

Video recepto autorius:  Receptai.TV

Ingredientai:

  • 3 virtos bulvės;
  • 2 virtos morkos;
  • 2 virti kiaušiniai;
  • 100 g marinuotų žirnelių;
  • 100 g rūkytos mėsos;
  • 200 g majonezo;
  • 3 rauginti agurkai;
  • 1 poras;
  • 3 ryšeliai krapų;
  • Granatas;
  • 1 virto kiaušinio baltymas;
  • Raudonos spanguolės.

Paruošimas:

  1. Nedideliais kubeliais supjaustykite visus ingredientus.
  2. Sumaišykite ingredientus inde, įdėkite majonezą, paskaninkite druska ir pipirais bei gerai išmaišykite.
  3. Lėkštėje formuokite norimą formą ir puoškite krapais, kiaušinio baltymu ir spanguolėmis bei granato sėklomis.

Tikimės, kad jums patiks!