Burokėlių mišrainė su mėsa

Virtos mėsos ir burokėlių mišrainė

Tai yra lengvas ir skanus užkandis, kuris gali būti paruoštas greitai ir lengvai. Norint paruošti šį patiekalą, reikia virtos mėsos ir virtų daržovių, tokių kaip burokėliai ir morkos. Mišrainė gali būti pagardinta majonezu arba natūraliu jogurtu. Ingredientai: 200 g virtos vištienos (galite naudoti bet kokią mėsą); 4 virti kiaušiniai; 2 virti burokėliai (vidutinio dydžio); 2 … Skaityti toliau

Sluoksniuota mišrainė su vištiena

Sluoksniuota mišrainė su vištiena

Salotų istorija labai neįprasta, pasirodo, šis patiekalas gana senovinis. Jis atkeliavo pas mus iš senovės Romos virtuvės, buvo populiarus tarp vokiečių. Viduramžiais salotos iš Italijos migravo į Prancūziją, kur pradėjo modernizuotis.