Salotos Žuvėdra

Prisiminkime nuostabias “Žuvėdra” salotas, kurias dabar galima rasti tik sovietinėse kulinarijos knygose. Patiekalas labai paprastas, galima sakyti, kasdienis, bet dėl ​​to ne mažiau skanus. Jei nemėgstate svogūnų, galite jų nedėti.

Ingredientai:

  • 300-400 g konservuotų žaliųjų žirnelių;
  • 3-4 virti kiaušiniai;
  • 150-200 g kieto sūrio;
  • 1 saldaus mėlyno svogūno;
  • Majonezas;
  • Druska, pipirai – pagal skonį.

Paruošimas

  1. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  2. Virtus kiaušinius taip pat supjaustome kubeliais.
  3. Sūrį sutarkuojam ant smulkios trintuvės.
  4. Salotų dubenyje sumaišykite svogūnus, kiaušinius ir sūrį.
  5. Dedame žaliuosius žirnelius.
  6. Išmaišykite salotas, pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį.
  7. Salotas galite patiekti išdėliodami porcijomis, naudodami formavimo žiedą. Viršų galima papuošti sūriu bei žalumynais.

Paruošta!

[the_ad id=”6305″]


Parašykite komentarą