Prisimenate tą nuostabų varškėčių skonį iš vaikystės? Jeigu ne, tai aš jums pažadu, šie veganiniai Tofu varškėčiai, jums tikrai jį prisimins. Nes jie tiesiog fantastiški!
Šie veganiniai Tofu varškėčiai yra puiki ryto pradžia ir idealiai tinka pusryčiams. Jie yra lengvi ir tiesiog tirpsta burnoje.
Ir kas svarbiausia, tai labai paprastas patiekalas ir jums prireiks tik 4 ingredientų. Tikrai verta išbandyti, galbūt tai jums taps tikru atradimu.
Reikės:
- 400g Tofu / 2 pakelių;
- 2 gerai sunokusių bananų;
- 50-70g kokoso drožlių / kokoso miltų;
- 30g saldiklio;
- Žiupsnio druskos;
- ½ v.š. kokoso aliejaus.
Gaminame:
- Tofu sumaigome šakute. Įdedame bananus ir sumaigome vėl.
- Dedame saldiklį (aš naudojau kokoso cukrų) ir žiupsnį druskos. Jeigu naudosite skystą saldiklį, pavyzdžiui sirupą, kokoso drožlių reikės daugiau. Jeigu norite, saldiklio galite iš viso nedėti.
- Priklausomai nuo masės konsistencijos įdėkite kokoso drožlių / kokoso miltų. Jeigu pasirinkote per daug drėgną Tofu, kokoso drožlių reikės daugiau. Tešla turėtų gerai sukibti ir nelipti prie rankų.
- Rankomis suformuokite norimo dydžio „varškėčius“.
- Ant vidutinės ugnies apkepkite vieną pusę kol ši apskrus, tuomet apverskite ir kepkite kol apskrus ir antroji pusė.
- Patiekite su namine uogiene, mėgstamomis uogomis ar sirupais.
Skanaus! Patiko šie varškėčiai? Pasižiūrėk ir kitus mano augalinius receptus!