Tofu kiaušinienė su pomidorais

Šitaip paruošta Tofu kiaušinienė su pomidorais galėčiau valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei.

Tai dar vienas puikus įrodymas, kaip Tofu puikiai sugeria visus prieskonius ir mes galime jam suteikti tokį skonį, kokio tik norim. Dar pridedame pomidorą, kuris suteikia gaivumo ir štai, puikus patiekalas iš Tofu kiaušinienė su pomidorais garuoja ant jūsų stalo.

REIKĖS (2 porcijoms):

  • 300g Tofu;
  • 1 didelio pomidoro;
  • 1 vidutinio svogūno;
  • ½ a.š. kario miltelių;
  • ½ a.š. ciberžolės miltelių;
  • ½ a.š. malto kumino (kumino megėjams);
  • Maltų juodųjų pipirų;
  • Druskos;
  • 1 v.š. kokoso aliejaus.

GAMINAME:

  1. Susmulkiname svogūną. Mažais gabaliukais supjaustome pomidorą. Rankomis smulkiai „suplėšome“ Tofu.
  2. Keptuvėje įkaitiname kokoso aliejų ant vidutinės ugnies, sudedame svogūną, kepiname, kol suminkštėja apie 2 minutes.
  3. Įdedame Tofu.
  4. Tada prieskonius ir maišant kepame 2-3 minutes.
  5. Dedame pomidorus, druską, pipirus ir troškiname dar keletą minučių.

Skanaus! Patiko? Pasižiūrėk ir kitus mano augalinius receptus!



Parašykite komentarą