- Paruošimas: 25 min
- Porcijos: 2
Jau rodžiau kaip pagaminti amerikietiškus blynelius su kefyru ir amerikietiškus blynus su varške, tačiau susilaukiau pastebėjimų, kad tai nėra tikri originalūs receptai. Tad pradėjau ieškoti to tikrojo recepto angliškuose portaluose ir susiradau šį receptą, kuris buvo susilaukęs daugybės gerų komentarų. Išmėginau ir be galo patiko. Imkite būtinai šį receptą ir pamėginkite!
Receptui reikės:
- miltų: 200 gramų
- pieno: 200 mililitrų
- kiaušinių: 1
- cukraus: 2 valgomųjų šaukštų
- druskos: pagal skonį
- kepimo miltelių: 2 arbatinių šaukštelių
- augalinio aliejaus: 3 valgomųjų šaukštų
- įvairių uogų: pagal skonį
- klevų sirupo: pagal skonį
Paruošimas
- Pirmiausia išplak kiaušinį iki grietinės konsistencijos, įmaišyk pieną ir aliejų.
- Tada atskirai sumaišyk birius produktus: miltus, cukrų, kepimo miltelius bei druską.
- Tuomet į kiaušinio ir pieno mišinį iš lėto berk sausus produktus ir maišyk tešlą.
- Po to į gerai įkaitintą keptuvę pilk šaukštą tešlos: vienas didelis šaukštas – vienas blynas. Kiekvieną blyno pusę kepink maždaug 1-2 minutes. Norėdamas išlaikyti blynų purumą, juos apversk tik vieną kartą.
- Iškeptus blynus sudėk vieną ant kito, apliek klevų sirupu ir papuošk supjaustytomis uogomis arba vaisiais. Skanauk!
4 komentarai apie “Tikri amerikietiški blynai”