Paruošimas: 20 min
Porcijos: 4
Porcijos: 4
Fantastiškai skani ir nesunkiai paruošiama silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, svogūnais, raugintais arba marinuotais agurkais ir virtu kiaušiniu. Tikrai patiks kiekvienam, kurie mėgsta silkę ir marinuotus pievagrybius. Šiame patiekale jie sudera idealiai, pasitelkdami dar kelis kitus ingredientus į draugystę. Trumpai tariant labai rekomenduoju išmėginti. Imkite receptą ir pradėkite jau dabar!
Receptui reikės:
- silkių filė: 600 gramų
- marinuotų pievagrybių: 200 gramų
- raugintų agurkų: 8 (galima pakeisti ir marinuotais, rinkitės pagal skonį)
- virtų kiaušinių: 4
- svogūnų: 2 nedidelių
- petražolių: 6-8 šakelių
- druskos
- pipirų
- mėgstamo majonezo
Paruošimas
- Pradžioje silkę ir marinuotus pievagrybius supjaustyk nedideliais gabaliukais.
- Tada supjaustyk raugintus arba marinuotus agurkus, virtus kiaušinius ir svogūnus.
- Tuomet visus pjaustytus ingredientus sudėk į norimą salotinę, įdėk supjaustytų petražolių, dėk pipirų ir druskos pagal asmeninį skonį.
- Po to sumaišyk su mėgstamu majonezu.
- Dėk į šaldytuvą mažiausiai 20 minučių, kad skoniai “susivaikščiotų” tarpusavyje.
- Paskui papuošk petražolės šakelėmis, patiek ir skanauk!
Kaip fantastiškai skaniai atrodo. Tiesiog privalėjau išmėginti šį receptą dėl tokios skanios nuotraukos. Pasiteisino! Bus gaminama ir ateityje.
Šitaip skaniai paruoštą silkę galėčiau valgyti ir valgyti. Tikriausiai niekada neatsibostų.