Silkė su kiviais ir raudonaisiais svogūnais

  • Paruošimas: 15 min
  • Porcijos: 2
Mūsų tinklapio skaitytoja Rima iš Žagarė, Joniškio rajone, rekomenduoja išmėginti puikų silkės derinį su kivi vaisiais. Ji sako, kad šitaip paruošti silkę yra itin paprasta, o valgant galima ir “liežuvį praryti”. Todėl rekomenduojame jos receptą visiems savo skaitytojams. Imkite drąsiai ir mėginkite jau šiandien!

Receptui reikės:

  • silkių filė: pagal skonį
  • kivių vaisiai: poros
  • raudonieji svogūnai: 1
  • aliejus: šlakelio

Paruošimas

  • Pirmiausia silkės filė supjaustyk nedideliais gabaliukais.
  • Tada raudonąjį svogūną supjaustyk mažais kubeliais.
  • Tuomet nuluptus kivius taipogi supjaustyk smulkiais gabaliukais.
  • Viską sumaišyk su aliejumi. Patiek ir skanauk!
  • Patarimas: Skanu valgyti tiek vieną, tiek su karštomis virtomis bulvėmis.


Parašykite komentarą