- Paruošimas: 15 min
- Porcijos: 2
Mūsų tinklapio skaitytoja Rima iš Žagarė, Joniškio rajone, rekomenduoja išmėginti puikų silkės derinį su kivi vaisiais. Ji sako, kad šitaip paruošti silkę yra itin paprasta, o valgant galima ir “liežuvį praryti”. Todėl rekomenduojame jos receptą visiems savo skaitytojams. Imkite drąsiai ir mėginkite jau šiandien!
Receptui reikės:
- silkių filė: pagal skonį
- kivių vaisiai: poros
- raudonieji svogūnai: 1
- aliejus: šlakelio
Paruošimas
- Pirmiausia silkės filė supjaustyk nedideliais gabaliukais.
- Tada raudonąjį svogūną supjaustyk mažais kubeliais.
- Tuomet nuluptus kivius taipogi supjaustyk smulkiais gabaliukais.
- Viską sumaišyk su aliejumi. Patiek ir skanauk!
- Patarimas: Skanu valgyti tiek vieną, tiek su karštomis virtomis bulvėmis.