- Paruošimas: 25 min
- Porcijos: 4
Šiandien noriu Jums parodyti užkandį, kurį gaminu kiekvienų metų Kūčioms – krabų lazdeles tešloje. Tikriausiai tokį užkandį esate gaminę su kitokia tešla, kuri Kūčioms nelabai tinka, o šiandien aš parodysiu, kuris tiks puikiai. Jeigu nežinote kokį užkandį paruošti šiai šventei, tai būtinai pamėginkite šį receptą jau šiandien!
Receptui reikės:
- krabų lazdelių: pagal skonį
- vandens: 2 stiklinių
- miltų: 3 stiklinių
- druskos: poros žiupsnių
- aliejaus (krabų lazdelėms kepti)
Paruošimas
- Pradžioje į dubenį berk miltus ir druską, taip pat supilk vandenį.
- Užmaišyk panašios konsistencijos tešlą tarsi blyneliams (tešla gali būti kiek tirštesnė).
- Tuomet tešloje pamirkyk krabų lazdeles ir dėk jas kepti į įkaitintą aliejų. Labai svarbu, kad aliejus nebūtų per karštas, nes kitaip tešla tiesiog ims degti.
- Po to apkeptas krabų lazdeles sudėk ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
- Nusausinęs riebalų perteklių, krabų lazdeles patiek pasirinktoje lėkštėje. Skanauk!