Krabų lazdelės tešloje Kūčioms

  • Paruošimas: 25 min
  • Porcijos: 4
Šiandien noriu Jums parodyti užkandį, kurį gaminu kiekvienų metų Kūčioms – krabų lazdeles tešloje. Tikriausiai tokį užkandį esate gaminę su kitokia tešla, kuri Kūčioms nelabai tinka, o šiandien aš parodysiu, kuris tiks puikiai. Jeigu nežinote kokį užkandį paruošti šiai šventei, tai būtinai pamėginkite šį receptą jau šiandien!

Receptui reikės:

  • krabų lazdelių: pagal skonį
  • vandens: 2 stiklinių
  • miltų: 3 stiklinių
  • druskos: poros žiupsnių
  • aliejaus (krabų lazdelėms kepti)

Paruošimas

  • Pradžioje į dubenį berk miltus ir druską, taip pat supilk vandenį.
  • Užmaišyk panašios konsistencijos tešlą tarsi blyneliams (tešla gali būti kiek tirštesnė).
  • Tuomet tešloje pamirkyk krabų lazdeles ir dėk jas kepti į įkaitintą aliejų. Labai svarbu, kad aliejus nebūtų per karštas, nes kitaip tešla tiesiog ims degti.
  • Po to apkeptas krabų lazdeles sudėk ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius.
  • Nusausinęs riebalų perteklių, krabų lazdeles patiek pasirinktoje lėkštėje. Skanauk!


Parašykite komentarą