Greita rytietiška sriuba

Kaip įsivaizduojate nesveikiausius produktus? Mano akyse iškyla grietinėlės – sviesto torto kremas, bulvių traškučiai ir greitosios sriubos iš pakelio.

Tačiau gūdžiais paauglystės metais, kai stebuklingosios sriubytės tik pasirodė parduotuvėse, valgėme ir stebėjomės: virti nereikia, pakanka karšto vandens. Greita, paprasta ir skanu (?). Kažin kodėl tuomet nenorėjome/ nemokėjome skaityti etikečių ir produkto sudėties.

[the_ad id=”6308″]

Žinoma, tokių sriubų jau neragavau koks dešimtmetis, tačiau sveikas greitas sriubas aš iki šiol labai mėgstu. Tik be stebuklingų miltelių ir druskos.

Didesniuose prekybos centruose jau galima įsigyti greitai paruošiamų (t.y. virti reikia 3 minutes) kiaušininių makaronų. Taip pat rytietiškų šaldytų daržovių rinkinių (su bambukų ūgliais, grybais ir pan.). Greitai vakarienei tiek ir pakanka.

Ingredientai:

  • greito paruošimo kiaušininių makaronų;
  • rytietiškų šaldytų daržovių mišinio;
  • sojos padažo;
  • ekologiško daržovių sultinio.

Sriubos paruošimas

Puode užverdame vandenį, suberiame sultinį, makaronus (juos kiek susmulkiname, nes labai ilgi) ir daržoves. Paverdame 5 minutes, pagardiname šlakeliu sojos padažo ir patiekiame.

P.S. Skonis, be abejo, daug grynesnis nei sriubų iš pakelio.


Parašykite komentarą