- Paruošimas: 30 min
- Porcijos: 4
Šiandien noriu Jums parodyti savo labai pamėgtą kreminę trintų daržovių (naudoju bulves, morkas, svogūnų, paprastus kopūstus ir žiedinius kopūstus) sriubą, kurią aš patiekiu su skrebučiais. Labai gerai pamenu, kad nusižiūrėjau šį receptą Beatos knygoje ir nuo tos dienos labai pamėgau. Tad labai ačiū jai už šį puikų receptą, kuriuos naudojosi jau daug metų. O šiandien pasidalinu ir su Jumis, nes jis tikrai vertas Jūsų dėmesio. 🙂
Receptui reikės:
- bulvių
- morkų
- svogūnų
- kopūstų
- žiedinių kopūstų
- sultinio kubelių: 2 (rinkitės savo mėgstamus)
- batono (skrebučiams)
Paruošimas
- Pradžioje pjaustytas daržoves išvirk sultinyje. Vandens pilk tiek, kad šiek tiek apsemtų daržoves.
- Išvirus, nupilk į kitą indą sultinį, daržoves sutrink smulkintuvu iki kremo tirštumo ir pilk sultinio, kuriame jos virė. Sultinio pilti reikėtų tiek, kokio tirštumo sriubos norisi – kiekvieno asmeninis skonio reikalas.
- Paskrudink kubeliais pjaustytą batoną, prieš patiekdamas užbarstyk ant sriubos. Skanauk!