Sausai rauginti agurkai griežinėliais – greitam naudojimui

Šis būdas mano mėgstamiausias – kai norisi traškių, šviežių paraugtų agurkų čia ir dabar! Viskas šiame recepte labai paprasta, reikia tik sandaraus indo ar šaldymo maišelio ir mėgausitės skaniais agurkais!

Ingredientai:

  • 4 dideli agurkai supjaustyti griežinėliais;
  • 3 česnako skiltelės;
  • saujos krapų;
  • šiektiek čili pipirų jei mėgstate aštrius;
  • 2 a.š druskos.

Paruošimas:

  1. Supjaustykite agurkus griežinėliais.
  2. Sukapokite krapus ir supjaustykite česnakus griežinėliais. Aš visada viską stengiuosi sluoksniuoti jei darau sandariame inde, jei darote maišelyje tiesiog viską sumeskite pagardinkite druska ir uždarius maišelį viską gerai sukratykite.
  3. Kai darau į indelį tada stengiuosi viską sluoksniuoti, dedu agurkus šiektiek krapų, šiektiek druskos ir pjaustyto česnako.
  4. Kas mėgsta aštresnius galį įberti šiektiek čili pipirų.

Laikykite šaldytuve – jau po 4 valandų jie bus paruošti. Laikyti šaldytuve jusi galite iki 3 parų. Skanaus! 💚 O kokius būdus jūs naudojate agurkams raugti? 😎

[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą