Turinys
Pakanka vieno žvilgsnio į šiuos vaflius, kad suprastum, jog jie neįprasti! Patys vafliai yra minkšti, purūs. Moliūgų vafliai ypač tinka su medumi!
Ingredientai:
- Moliūgų tyrė (keptas moliūgas) – 250 g;
- Kefyras – 150 ml;
- Cukrus – 20 g;
- Kiaušiniai – 1 vnt;
- Miltai – 50-60 g;
- Sviestas – 20 g;
- Graikiniai riešutai (nebūtina) – 10 g;
- Kepimo milteliai – 0,5 šaukštelio.
Paruošimas
- Kepta moliūgą sutrinkite, sumaišykite su cukrumi, žiūpsneliu druskos ir kiaušiniu.
- Jei naudojate riešutus, juos susmulkinkite ir suberkite į tešlą.
- Kefyrą šiek tiek pašildykite, supilkite į tešlą, išmaišykite.
- Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Sumaišykite. Paskutinį supilkite ištirpintą sviestą, išmaišykite.
- Tešla vafliams paruošta. Kepkite vaflinėje.
Skanaus!
[the_ad id=”6305″]