Cukinijų vafliai su sūriu

Cukinijų vafliai su sūriu

Šiems vafliams tinka bet kokios cukinijos – įprastos šviesiai žalios ar geltonos. Iškeptus vaflius geriausia valgyti su grietine ir pomidorų salotomis. Būtinai išbandykite! Ingredientai: Cukinijos – apie 300 g; Sūris – 100 g; Kiaušinis – 1 vnt.; Miltai – 100 g; Grietinė – 70 g; Prieskoniai; Aliejus – 2 šaukštai; Druska pagal skonį. Paruošimas Cukinijas … Skaityti toliau

Moliūgų vafliai

Moliūgų vafliai

Pakanka vieno žvilgsnio į šiuos vaflius, kad suprastum, jog jie neįprasti! Patys vafliai yra minkšti, purūs. Moliūgų vafliai ypač tinka su medumi! Ingredientai: Moliūgų tyrė (keptas moliūgas) – 250 g; Kefyras – 150 ml; Cukrus – 20 g; Kiaušiniai – 1 vnt; Miltai – 50-60 g; Sviestas – 20 g; Graikiniai riešutai (nebūtina) – 10 … Skaityti toliau