Reikės:
- 3 pok. tamsių sausainių;
- 2 pok. šviesių sausainių;
- 50 g šokolado papuošimui.
Rudam kremui:
- 120 g sviesto;
- 2 v.š. pieno;
- 50 g cukraus;
- 1 skardinė Rududu;
- 200 g saulėgrąžų.
Saulėgrąžas paskrudinti. Sviestą, pieną ir cukrų išplakti. Per kelis kartus įplakti karamelizuotą pieną. Įmaišyti saulėgrąžas.
Baltam kremui:
- 400 g grietinės (ne mažiau 30 proc.) P.s.kitą kartą imčiau 600 g;
- 70 g cukraus;
- 15 g želatinos užpiltos su 70 g vandens.
Paruošimas:
- Grietinę suplakti su cukrumi. Įmaišyti pašildytą želatiną.
- Mano forma 18×28 cm išklota plėvele.
- Sluoksniavau – šviesūs sausainiai, pusė balto kremo, tamsūs sausainiai, pusė rudo kremo, tamsūs sausainiai, pusė rudo kremo, tamsūs sausainiai, pusė balto kremo, šviesūs sausainiai.
- Dėt šaltai bent parai.