- Paruošimas: 20 min
- Porcijos: 4
Itin greit pagaminama mišrainė, kuri idealiai tinka pietums arba kaip garnyras prie mėgstamų patiekalų. Taip pat ją galite patiekti ir pačias įvairiausias šventes ar gimtadienius. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad daugumai ji patenka ir tikrai būna visada suvalgoma. Dar niekada nebuvo taip, kad kitai dienai jos būtų likę. O tai jau yra didžiulis pagyrimas. Trumpai tariant, imkite, mėginkite ir traukite į savo mėgstamiausių patiekalų sąrašus!
Receptui reikės:
- krabų lazdelės: 300 gramų
- fermentinis sūris: 300 gramų
- konservuoti žirneliai: 300 gramų
- avokadai: 2
- pomidorai: 2
- česnakas: 4 didesnių skiltelių (arba 6 mažesnių; galima visai nedėti)
- mėgstamas majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
- šviežios petražolės: pagal skonį
- švieži krapai: pagal skonį
- druska: pagal skonį
Paruošimas
- Pradžioje smulkiai supjaustyk pomidorą, krabų lazdeles, fermentinį sūrį, susmulkink krapus, petražoles ir česnaką.
- Tada avokadą perpjauk perpus, išimk kauliuką, išskobk minkštimą ir supjaustyk mažais gabaliukais.
- Tuomet viską sudėk į dubenį ir suberk konservuotus žirnelius.
- Dėk mėgstamą majonezą, berk druską pagal savo skonį ir viską labai gerai išmaišyk.
- Patiek ir skanauk!