Kokosiniam kremui sumaišyti:
- 200 ml kokoso pieno;
- 200 g grietinėlės 35 proc;
- 40 g kukurūzų krakmolo;
- 60 g cukraus.
Kaitinti NUOLAT maišant kol sutirštės. Įmaišyti 80 g kokoso drožlių. Pridengt plėvele ir padėt į šalį.
Šokoladinei pyrago tešlai reikės:
- 125 g sviesto;
- 150 g cukraus;
- druskos;
- 4 kiaušinių;
- 50 g išlydyto šokolado;
- 220 g miltų;
- 2 a.š. kepimo miltelių;
- 40 g kakavos;
- 125 g pieno.
Paruošimas:
- Sviestą išplakti su cukrumi ir druska.
- Po vieną įplakti kiaušinius.
- Įmaišyti šokoladą.
- Suberti birius produktus ir sumaišyti tešlą.
- Pabaigoj įmaišyti pieną.
- Supilti į popieriumi ištiestą formą (28×24).
- Kokosinį kremą sudėt į konditerinį maišelį. Spausti kremą gilyn į šokoladinę tešlą, taip pat padarant ir viršuj “kalnelį”. Taip spausti eilėmis į visą pyrago tešlą.
- 180*C apie 40 min.
- Iškeptą pyragą aptepti uogiene ir apibarstyti kokoso drožlėmis.