Šoko Koko pyragas

Kokosiniam kremui sumaišyti:

  • 200 ml kokoso pieno;
  • 200 g grietinėlės 35 proc;
  • 40 g kukurūzų krakmolo;
  • 60 g cukraus.

Kaitinti NUOLAT maišant kol sutirštės. Įmaišyti 80 g kokoso drožlių. Pridengt plėvele ir padėt į šalį.

Šokoladinei pyrago tešlai reikės:

  • 125 g sviesto;
  • 150 g cukraus;
  • druskos;
  • 4 kiaušinių;
  • 50 g išlydyto šokolado;
  • 220 g miltų;
  • 2 a.š. kepimo miltelių;
  • 40 g kakavos;
  • 125 g pieno.

Paruošimas:

  1. Sviestą išplakti su cukrumi ir druska.
  2. Po vieną įplakti kiaušinius.
  3. Įmaišyti šokoladą.
  4. Suberti birius produktus ir sumaišyti tešlą.
  5. Pabaigoj įmaišyti pieną.
  6. Supilti į popieriumi ištiestą formą (28×24).
  7. Kokosinį kremą sudėt į konditerinį maišelį. Spausti kremą gilyn į šokoladinę tešlą, taip pat padarant ir viršuj “kalnelį”. Taip spausti eilėmis į visą pyrago tešlą.
  8. 180*C apie 40 min.
  9. Iškeptą pyragą aptepti uogiene ir apibarstyti kokoso drožlėmis.


Parašykite komentarą