Veganiniai tofu varškėčiai

Veganinių tofu varškėčių receptas

Prisimenate tą nuostabų varškėčių skonį iš vaikystės? Jeigu ne, tai aš jums pažadu, šie veganiniai Tofu varškėčiai, jums tikrai jį prisimins. Nes jie tiesiog fantastiški! Šie veganiniai Tofu varškėčiai yra puiki ryto pradžia ir idealiai tinka pusryčiams. Jie yra lengvi ir tiesiog tirpsta burnoje. Ir kas svarbiausia, tai labai paprastas patiekalas ir jums prireiks tik … Skaityti toliau

Purūs varškėčiai su bananais

Purių varškėčių su bananais receptas

Varškėčiai su bananais tikriausiai buvo specialiai sugalvoti kaip perspėjimas tiems skeptikams, kurie mano, kad šio varškės patiekalo tema jau seniai išsemta. Manome, kad toks originalus variantas yra labai labai geras! Varškėčiai su bananais yra ypač subtilios tekstūros ir būdingo aromato, kurį labai mėgsta vaikai. Beje, tokį patiekalą galima patiekti labai neįprastai: leiskite varškėčiams šiek tiek … Skaityti toliau

Varškėčiai su migdolų miltais

Varškėčių su migdolų miltais receptas

Migdolų miltai – yra produktas, gaunamas iš migdolų. Milteliai iš susmulkintų branduolių naudojami konditerijos pramonėje, dedami į naminius pyragus ir desertus, dribsnius, troškinius, paštetus. Migdolmedžiai auginami Vakarų ir Centrinėje Azijoje, Kinijoje, Viduržemio jūros regione, JAV. Migdolų miltų nauda Migdolų miltuose yra oleino, omega-3 ir omega-9, linolo riebalų rūgščių, vitaminų B, C, E, mineralinių medžiagų. Produktas … Skaityti toliau

Varškėčiai su kukurūzų miltais

Varškėčių su kukurūzų miltais receptas

Kukurūzų miltai naudojami kepant duoną, papločius, javainius, apkepus ir nacionalinius patiekalus daugelyje šalių: pavyzdžiui, tortilijos Meksikoje, arepos – Venesueloje ir Kolumbijoje, hominy – Moldovoje, polenta – Italijoje. Kukurūzų miltai suteikia varškėčiams gražų auksinį atspalvį. Svarbiausia paimti smulkesnio malimo, kad po kepimo varškėtukai neliktų per kieti. Kukurūzų miltų nauda Kukurūzų miltai teigiamai veikia virškinimą, nes juose … Skaityti toliau

Varškėčiai su kokosų miltais

Varškėčių su kokosų miltais receptas

Kokosų miltai varškėčiams suteikia tiesiog dieviško aromato ir skonio. O jei kepsite juos orkaitėje be aliejaus, tai patiekalas gausis dietinis. Išbandykite bent kartą – ir prie tradicinio recepto greitai nebenorėsite grįžti! Ingredientai: Varškė – 300 g; Kiaušiniai – 1 vnt.; Kokosų miltai – 70 g; Medus – 2 šaukštai; Kepimo milteliai – 1 šaukštelis. Varškėčių … Skaityti toliau

Pastarnokų blynai

Pastarnokų blynai

Pastarnokas yra puikus bulvių pakaitalas daugelyje patiekalų, o jo nauda yra daug didesnė. Gaminkite šiuos pastarnokų blynus kaip popietės užkandį ar sočius pusryčius – jie tikrai jums patiks. 4 porcijos Ingredientai: 500 g pastarnokų; 300 g bulvių; 1 v.š. citrinų sulčių; 1 a.š. druskos; ¼ a.š. šviežiai maltų juodųjų pipirų; 2 v.š. krapų; 3−4 kiaušiniai; … Skaityti toliau

Leono Žemaičių blynai ant griliaus

Leono Žemaičių blynų ant griliaus receptas

Jūsų dėmesiui Leono Žemaičių blynai ant griliaus. Ingredientai: Blynams Bulvės – 1 kg; Kiaulienos faršas – 400 g; Grybai (kokius mėgstate); Svogūnas – 1 vnt.; Kiaušinis – 1 vnt.; Morka – 1 vnt.; Miltai – 2-3 v.š.; Krakmolas – 1 v.š.; Džiuvėsėliai; Druska – 1 a.š.; Pipirai – 0.5 a.š. Padažui Sviestas – 50 g; … Skaityti toliau

Varškėčiai su manų kruopomis

Varškėčių su manų kruopomis receptas

Varškėčiai su manų kruopomis yra lengvai pagaminamas ir skanus patiekalas. Receptai yra panašūs – reikia sumaišyti kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska, į kitą dubenį sudėti varškę ir sutrinti, tada sumaišyti su manų kruopomis ir kepimo milteliais. Visą masę reikia paminkyti ir palikti pastovėti, kol išbrinks manai. Tada reikia formuoti varškėčius, apvolioti manų kruopose … Skaityti toliau

Močiutės varškėčiai

Močiutės varškėčių receptas

Norite trumpam išgyventi vaikystės prisiminimus? Pajausti viliojantį skaniausių pasaulyje močiutės varškėčių aromatą? Paruoškite juos pagal toliau pateiktą receptą ir mėgaukitės! Ingredientai: Varškė – 400 g; Grietinė – 2 šaukštai; Kiaušiniai – 1 vnt; Miltai – 140 g; Kepimo soda – 0,5 šaukštelio; Cukrus – 2 šaukštai; Druska – pagal skonį; Vanilinas – ant peilio galo; … Skaityti toliau

Varškėčiai be kiaušinių

Varškėčių be kiaušinių receptas

Varškėčiai be kiaušinių yra skanus ir sveikas patiekalas. Yra keletas receptų, kuriuose naudojami skirtingi ingredientai, tačiau dažniausiai varškė yra pagrindinis produktas. Tešla varškėčiams turi būti standi ir lengvai formuojama. Varškėčiai be kiaušinių yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori valgyti sveikai ir maistingai. Jie yra lengvai virškinami ir turi daug baltymų, kalcio ir kitų maistinių medžiagų. … Skaityti toliau

Varškėčiai orkaitėje be miltų

Varškėčių orkaitėje receptas

Varškėčiai orkaitėje be miltų yra sveikas ir lengvas patiekalas, kuris gali būti tinkamas pietums, tiek vakarienei. Yra keletas receptų, kaip paruošti varškėčius orkaitėje be miltų. Pavyzdžiui, viename recepte reikia sumaišyti varškę, avižų sėlenas, kiaušinius ir agavų sirupą, palikti masę pastovėti 15-20 minučių, formuoti varškėčius ir kepti orkaitėje 20 minučių, 175°C temperatūroje. Kitame recepte reikia sumaišyti … Skaityti toliau

Cukinijų blyneliai su sūriu

Cukinijų blyneliai su sūriu

Labai skanūs cukinijų ir fetos sūrio blynai su kiaušinių, mėtomis ir laiškiniais svogūnais. Greitas ir paprastas receptas kiekvienai dienai. Ingredientai: Cukinijos – 360 g; Kiaušiniai – 1 vnt; Fetos sūris – 100 g; Miltai – 40 g; Mėtos – pagal skonį; Laiškiniai svogūnai – pagal skonį; Druska pagal skonį; Pipirai pagal skonį. Paruošimas Cukinijas sutarkuokite … Skaityti toliau

Cukinijų blynai

Cukinijų blynai

Atrodytų, kas gali būti paprasčiau už paprastus keptuvėje keptus cukinijų blynus? Tačiau su jais taip pat dažnai kyla problemų: kartais per plona tešla arba daug miltų. Cukinijų blynai iškepa labai greitai, o produktų jiems paruošti galima rasti bet kuriame šaldytuve. 4 porcijos Blynų tešlai: 1 maža jauna cukinija; 1 vidutinio dydžio morka; 1 vidutinio dydžio … Skaityti toliau

Veganiški crêpe blyneliai

Veganiški crêpe blyneliai

Šiandien išsikepsime prancūziškus blynelius. Trukmė: 15 min. Porcijos: 6-8 blyneliai Energetinė vertė: apie 105 kcal/blynelis Ingredientai: 1 puodelio rupių ekologiškų kvietinių miltų; 1 puodelio ekologiško sojos pieno; 1/2 puodelio virinto vandens; 2 v.š. rudojo cukraus; žiupsnelio druskos; žiupsnelio maltų juodųjų pipirų; 3-4 v.š. gūdų arba vaisių aliejaus; 1 a.š. kepimo miltelių; 1 v.š. vandens. Paruošimas Sumaišykite … Skaityti toliau