Kėdainių blynai su mėsos faršu ir spirgučių padažu

Kėdainių blynai su mėsos faršu ir spirgučių padažu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 4 Kėdainių blynai su mėsos faršu ir spirgučių padažu – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris žavi savo sodriu skoniu ir sočiais ingredientais. Tai puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei, kai norisi ko nors tikrai lietuviško. Blynai gaminami iš bulvių tarkio, kuris gausiai papildomas mėsos faršu, suteikiančiu patiekalui baltymų ir … Skaityti toliau

Bulviniai blynai su kumpiu ir sūriu

Bulviniai blynai su kumpiu ir sūriu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 4 Bulviniai blynai su kumpiu ir sūriu yra vienas populiariausių ir lengvai pagaminamų patiekalų, puikiai tinkantis tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Jūsų virtuvėje jie skleis malonų keptų bulvių ir sūrio aromatą, o traški plutelė bei minkštas vidus su aromatingu kumpiu suvilios net ir pačius išrankiausius valgytojus. Bulviniai blynai su … Skaityti toliau

Tradiciniai bulviniai blynai su fermentiniu sūriu ir gaiviu agurkiniu padažu

Tradiciniai bulviniai blynai su fermentiniu sūriu ir gaiviu agurkiniu padažu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 4 Bulviniai blynai yra vienas populiariausių lietuviškų patiekalų, kuris visada sukelia nostalgiškus jausmus ir asocijuojasi su vaikyste, jaukiais sekmadienio pusryčiais ar senelių namų kvapais. Šis receptas pasižymi ne tik tradiciniu skoniu, bet ir papildomu sūrumu bei kreminės tekstūros natomis, kurias suteikia fermentinis sūris. Ją subalansuoja gaivus agurkinis padažas, … Skaityti toliau

Bulviniai blynai su lašiša ir varškės padažu

Bulviniai blynai su lašiša ir varškės padažu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 4 Atraskite naują skonio patirtį su bulviniais blynais su lašiša ir varškės padažu – patiekalu, kuris sujungia tradicijos išskirtinumą ir modernų požiūrį į sveiką mitybą. Šis receptas pasižymi ne tik traškiomis, minkštomis bulvėmis pagamintomis blynų pagrindu, bet ir subtiliai sūriu lašišos bei kreminio varškės padažo deriniu, kuris užburia … Skaityti toliau

Bulviniai blynai, tarkuoti per burokinę tarką su grūdėtos varškės padažu

Bulviniai blynai, tarkuoti per burokinę tarką su grūdėtos varškės padažu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 2 Bulviniai blynai – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, mėgstamas dėl savo paprastumo ir gardaus skonio. Šiame recepte bulvės tarkuojamos per burokinę tarką, todėl blynai tampa ypatingai traškūs. Patiekiami su gaiviu grūdėtos varškės padažu, jie puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Bulviniai blynai yra neatsiejama lietuviškos virtuvės dalis, primenanti … Skaityti toliau

Virtų bulvių ir kalafiorų blynai

Virtų bulvių ir kalafiorų blynai

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 10 min Porcijos: 4 Virtų bulvių ir kalafiorų blynai – tai lengvas ir skanus vegetariškas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Šis receptas yra Žemaičių blynų vegetariška versija, papildyta bulvėmis ir kalafiorais – dviem puikiais ingredientais, kurie kartu sukuria švelnų skonį ir suteikia patiekalui tekstūros. Bulvės yra angliavandenių šaltinis, … Skaityti toliau