Bulviniai blynai, tarkuoti per burokinę tarką su grūdėtos varškės padažu

Bulviniai blynai, tarkuoti per burokinę tarką su grūdėtos varškės padažu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 2 Bulviniai blynai – tai tradicinis lietuviškas patiekalas, mėgstamas dėl savo paprastumo ir gardaus skonio. Šiame recepte bulvės tarkuojamos per burokinę tarką, todėl blynai tampa ypatingai traškūs. Patiekiami su gaiviu grūdėtos varškės padažu, jie puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Bulviniai blynai yra neatsiejama lietuviškos virtuvės dalis, primenanti … Skaityti toliau

Virtų bulvių ir kalafiorų blynai

Virtų bulvių ir kalafiorų blynai

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 10 min Porcijos: 4 Virtų bulvių ir kalafiorų blynai – tai lengvas ir skanus vegetariškas patiekalas, kuris puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Šis receptas yra Žemaičių blynų vegetariška versija, papildyta bulvėmis ir kalafiorais – dviem puikiais ingredientais, kurie kartu sukuria švelnų skonį ir suteikia patiekalui tekstūros. Bulvės yra angliavandenių šaltinis, … Skaityti toliau