Turinys
Būtinai išbandykite šią ploną tortiliją su tarkuoto sūrio ir grybų įdaru. Šis nepaprastai skanus meksikietiškas patiekalas skirtas greitam užkandžiui ar pusryčiams. Be to, tokią tortiliją su grybais drąsiai galite pasiimti su savimi į iškylą ir į darbą. Gerai pašildytas sūris suklijuos visus ingredientus ir neleis jiems iškristi.
Ingredientai:
- Tortilijos lakštai;
- Pievagrybiai 200 g;
- Kietai virtas kiaušinis 1 vnt.;
- Nedidelis svogūnas 1 vnt.;
- Fermentinis sūris (pagal skonį);
- Majonezas (keli šaukštai);
- Druska, pipirai, česnakas (pagal skonį).
Paruošimas
- Sūrį ir virtą kiaušinį sutarkuokite burokine tarka.
- Svogūną ir pievagrybius supjaustykite kubeliais ir apkepinkite iki auksinės spalvos.
- Atvėsusius svogūnus ir pievagrybius sumaišykite su tarkuotu sūriu, prieskoniais, kiaušiniu ir majonezu.
- Tortilijos lakštą aptepkite įdaru ir atsargiai susukite, suvyniokite į maistinę plevelę ir dėkite valandai į šaldytuvą.
- Išėmus supjaustykite riekelėmis.
Skanaus!