- Paruošimas: 20 min
- Porcijos: 6
Jau rodžiau savo labai pamėgtą tinginį su kondensuotu pienu ir riešutais. Taipogi rodžiau ir sausainių tinginį su kondensuotu pienu, tik be riešutų. O šį kartą baltas tinginys su krekeriais ir kondensuotu pienu yra tikrai vertas jūsų dėmesio bei viso laiko jį ruošiant. Skonis tikrai fantastiškas, labai rekomenduoju pasigaminti.
Beje, šiais labai pavykusiais gaminiais su kondensuotu pienu jau dalinausi anksčiau:
– Citrininis pyragas su kondensuotu pienu;
– Greitas varškės pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
– kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
– varškės pyragas su maskarpone ir kondensuotu pienu;
– trupininis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
– šlapias aguonų pyragas su kondensuotu pienu;
– obuolių pyragas su kondensuotu pienu;
– Gustavo obuolių pyragas su kondensuot pienu;
– Citrininis pyragas su kondensuotu pienu;
– Greitas varškės pyragas su kondensuotu pienu ir sausainiais
– kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
– varškės pyragas su maskarpone ir kondensuotu pienu;
– trupininis varškės pyragas su kondensuotu pienu;
– šlapias aguonų pyragas su kondensuotu pienu;
– obuolių pyragas su kondensuotu pienu;
– Gustavo obuolių pyragas su kondensuot pienu;
Receptui reikės:
- saldūs krekeriai: 400 gramų
- sviestas: 200 gramų
- kondensuotas: 1 indelio
Paruošimas
- Pradžioje kondensuotą pieną ir sviestą kaitink maišydamas, kol masė taps vientisa bei šiek tiek sutirštės.
- Tada suberk sausainius ir išmaišyk.
- Tuomet dėk į maišelius ir suslėk, kad neliktų oro.
- Atvėsusias “dešras” dėk į šaldytuvą.
- Palauk bent 3 valandas, kol gerai sustings (idealu, jei palaikysi per visą naktį).
- Patiek ir mėgaukis!
Koks įdomus receptas, dar šitaip nebuvau gaminusi. Būtinai pamėginsiu variantą su krekeriais!