Ančių širdelių iešmeliai su paprikomis, kepti orkaitėje

Ančių širdelių iešmeliai su paprikomis, kepti orkaitėje

Paruošimas: 45 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 3 Ančių širdelės – tai itin maistingas ir dažnai nepelnytai pamirštas subproduktas, kuriame gausu baltymų, vitaminų ir mineralų. Ančių širdelės yra puikus geležies, cinko, vitamino B12 šaltinis, o šie elementai yra svarbūs mūsų organizmo imuninei sistemai, kraujo gamybai ir energijos lygio palaikymui. Subproduktai, tokie kaip ančių širdelės, dažnai … Skaityti toliau

Trinta kalafiorų ir paprikų sriuba

Trinta kalafiorų ir paprikų sriuba

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 4 Trinta kalafiorų ir paprikų sriuba – tai švelni, bet tuo pačiu metu aromatinga sriuba, kuri patiks tiek lengvų patiekalų mėgėjams, tiek tiems, kurie ieško alternatyvų įprastoms sriuboms. Kalafioras, dar žinomas kaip žiedinis kopūstas, yra pagrindinė šios sriubos sudedamoji dalis, kuri ne tik suteikia sriubai lengvumo, bet ir … Skaityti toliau

Cukinijos troškinys su ryžiais arba kuskusu

Cukinijos troškinys su ryžiais arba kuskusu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 4 Cukinijos troškinys su ryžiais arba kuskusu – tai puikus pasirinkimas norintiems pasimėgauti lengvu, tačiau maistingu ir gardžiu vegetarišku patiekalu. Šis patiekalas puikiai tiks pietums arba vakarienei, nes jis yra lengvai paruošiamas, sveikas ir turtingas vitaminų bei skaidulų. Pagrindinė šio troškinio sudedamoji dalis – cukinija – yra mažai … Skaityti toliau

Įdaryto lavašo užkandėlė su pievagrybiais, paprikomis ir sūriu

Įdaryto lavašo užkandėlė su pievagrybiais, paprikomis ir sūriu

Paruošimas: 10 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 2 Lietuviška virtuvė visada garsėjo savo įvairiais patiekalais, tačiau šiuolaikinis gyvenimo tempas verčia mus ieškoti greitų ir sveikų alternatyvų tradiciniams patiekalams. Įdaryto lavašo užkandėlė su pievagrybiais, paprikomis ir sūriu – tai puikus sprendimas, kai norisi skanaus ir sveiko užkandžio. Šis receptas ne tik patenkins jūsų skonio receptorius, bet … Skaityti toliau

Skaniausios įdarytos paprikos su faršu, nduja, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Skaniausios įdarytos paprikos su faršu, nduja, konservuotais kukurūzais ir sūriu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 7 Tikriausiai daugelis esate gaminę įdarytas paprikas su pačiais įvairiausias įdarais. O šiandien aš Jums noriu parodyti tikrai labai įdomų variantą su faršu (aš naudoju jautienos, bet puikiai tinka ir kitoks), nduja (ji man čia būtina, suteikia labai lengvą aštrumą), konservuotais kukurūzais ir sūriu. Kaip ir visų įdarytų … Skaityti toliau