Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių – moliūgų piurė

Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių – moliūgų piurė

Paruošimas: 60 min Porcijos: 4 Per pastaruosius metus galiu drąsiai pasakyti, kad mūsų šeima labai pamėgo įvairiausius subproduktus. Kartas nuo karto juos pasirenkame pietums arba vakarienei, kad pavalgytume skaniai ir sočiai. Štai ir vakar dienos troškinau antienos skrandukus su grietinėle ir patiekiau juos su daržovių piurė. Drąsiai galiu pasakyti – patiekalas labai pavykęs. Rekomenduoju jį … Skaityti toliau

Saldžiarūgštis antienos troškinys su morkomis

Saldžiarūgštis antienos troškinys su morkomis

Paruošimas: 25 min Porcijos: 2 Mes su šeima tikrai labai mėgstame pačius įvairiausius troškinius. O toks saldžiarūgštis troškinys su morkomis apskritai yra vienas iš pačių mėgstamiausių. Padažas tiesiog idealiai tinka prie paukštienos. Taip pat prie įvairiausių paukštienos patiekalų aš visada mėgstu ruošti ryžius su žirneliais, nes su jais man mėsa būna pati skaniausia. Beje, šį … Skaityti toliau

Keptuvėje kepta anties krūtinėlė su uogų padažu

Keptuvėje kepta anties krūtinėlė su uogų padažu

Paruošimas: 20 min Porcijos: 3 Ir kas pasakys, kad eilinės dienos vakarienė negali būti šventinė ir prabangi tarsime aukštos klasės restorane? O tam tik reikia skaniai pasiruošti anties krūtinėlę. Ką padaryti tikrai nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pradžių. Pamenu, kad seniau mane baugino ir gąsdino idėja ruošti anties krūtinėlę, nes vis bijojau ją … Skaityti toliau

Įdaryta antis – kimšta raugintais kopūstais, kepta orkaitėje – rankovėje

Įdaryta antis - kimšta raugintais kopūstais, kepta orkaitėje - rankovėje

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 150 min Porcijos: 4 Atrodo visai neseniai prabėgo Velykos ir dar nespėjau pasidalinti visais receptais, kuriuos gaminau per jas. Šį kartą orkaitėje (rankovėje) kepiau įdarytą antį su raugintais kopūstais ir rūkytais lašinukais. Jau keli metai iš eilės kepu tokią antį tiek Velykoms, tiek Kalėdoms, nes ji mums niekaip neatsibosta, nes fantastiškai … Skaityti toliau

Keptuvėje kepta anties krūtinėlė su morkomis apelsinų-pasiflorų padaže

Keptuvėje kepta anties krūtinėlė su morkomis apelsinų-pasiflorų padaže

Paruošimas: 30 min Porcijos: 2 Anties krūtinėlė, iškepta keptuvėje su morkomis, fantastiškame apelsinų-pasiflorų padaže – be galo tobulas derinys, išgrynintas skonis, nedaug ingredientų, paprastai, bet išmoningai, priverčia pasijausti tarsi prabangiame restorane. Aš Jums garantuoju, kad kartą paragavę šio patiekalo, norėsite gaminti jį daug dažniau. Nuo tos dienos kai atradau šį receptą, tai jis man tapo … Skaityti toliau