Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą

Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą

Paruošimas: 50 min Porcijos: 3 Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis – tai ypatingai švelnus ir aromatingas patiekalas, primenantis vaikystės skonius, kai mamos ar močiutės ruošdavo skanėstus šeimos vakarienei. Triušiena yra vienas sveikiausių baltymų šaltinių, turintis mažai riebalų ir daug lengvai virškinamų aminorūgščių. Ši mėsa yra puikus vitaminų B12 ir B3, taip pat mineralų, tokių … Skaityti toliau

Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais

Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 2 Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais – tai gardus, švelnaus skonio patiekalas, tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Triušiena laikoma vienu iš sveikiausių mėsos šaltinių – ji yra lengvai virškinama, mažai riebalų turinti ir baltyminga. Šis patiekalas pasižymi subtiliu skonio balansu tarp švelnios triušienos, saldžių … Skaityti toliau

Bulvių ir žirnių apkepas su padažu

Bulvių ir žirnių apkepas su padažu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 40 min Porcijos: 3 Toks bulvių ir žirnių apkepas su sviesto bei pieno padažu sukurtas visiems, bet ypatingai subalansuotas žirnių su spirgučiais mėgėjams. O jeigu dar rimčiau tai šis apkeptas tikrai tai beveik tas pats, kas žirniai su spirgučiais, tik kiek sočiau (ir man asmeniškai skaniau). Šiuo receptu su manini pasidalino … Skaityti toliau

Traškūs vištienos suktinukai keptuvėje su kumpiu ir fermentiniu sūriu

Traškūs vištienos suktinukai keptuvėje su kumpiu ir fermentiniu sūriu

Paruošimas: 45 min Porcijos: 4 Neseniai Jums rodžiau kaip gaminau Beatos vištienos suktinukus su šonine orkaitėje ir tas receptas mūsų šeimai be galo patiko, tad pamačius šį traškių vištienos suktinukų keptuvėje receptą su kumpiu, taip pat labai panorau išmėginti. Tad būtent tai ir padariau. Galiu pasakyti tik tiek – tai be galo skanūs, itin greit pagaminu … Skaityti toliau