Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže

Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 2 Triušiena yra vienas sveikiausių mėsos pasirinkimų, pasižymintis itin aukštu baltymų kiekiu ir mažu riebalų kiekiu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia subalansuotos mitybos ir ieško alternatyvų kitoms mėsos rūšims, tokioms kaip kiauliena ar jautiena. Triušiena taip pat turi daug vitaminų ir mineralų, tarp kurių yra B grupės … Skaityti toliau

Troškinti triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais, bulvėmis ir morkomis

Troškini triušio kumpeliai Briuselio kopūstais, bulvėmis ir morkomis

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 80 min Porcijos: 2 Triušio mėsa yra ne tik ypatingai švelni, bet ir maistinga. Ji yra puikus baltymų šaltinis, kuris padeda augti raumenims ir stiprina imuninę sistemą. Triušiena turi mažai riebalų ir cholesterolio, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie rūpinasi širdies sveikata. Taip pat šioje mėsoje gausu vitaminų B12, B3 bei … Skaityti toliau

Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą

Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą

Paruošimas: 50 min Porcijos: 3 Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis – tai ypatingai švelnus ir aromatingas patiekalas, primenantis vaikystės skonius, kai mamos ar močiutės ruošdavo skanėstus šeimos vakarienei. Triušiena yra vienas sveikiausių baltymų šaltinių, turintis mažai riebalų ir daug lengvai virškinamų aminorūgščių. Ši mėsa yra puikus vitaminų B12 ir B3, taip pat mineralų, tokių … Skaityti toliau