Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže

Troškintas triušis pomidorų ir alaus padaže

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 2 Triušiena yra vienas sveikiausių mėsos pasirinkimų, pasižymintis itin aukštu baltymų kiekiu ir mažu riebalų kiekiu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia subalansuotos mitybos ir ieško alternatyvų kitoms mėsos rūšims, tokioms kaip kiauliena ar jautiena. Triušiena taip pat turi daug vitaminų ir mineralų, tarp kurių yra B grupės … Skaityti toliau

Troškinti triušio kumpeliai su Briuselio kopūstais, bulvėmis ir morkomis

Troškini triušio kumpeliai Briuselio kopūstais, bulvėmis ir morkomis

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 80 min Porcijos: 2 Triušio mėsa yra ne tik ypatingai švelni, bet ir maistinga. Ji yra puikus baltymų šaltinis, kuris padeda augti raumenims ir stiprina imuninę sistemą. Triušiena turi mažai riebalų ir cholesterolio, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie rūpinasi širdies sveikata. Taip pat šioje mėsoje gausu vitaminų B12, B3 bei … Skaityti toliau

Troškinti triušienos kumpeliai grietinėlėje, su bulvėmis ir kopūstais

Troškinti triušienos kumpeliai grietinėlėje, su bulvėmis ir kopūstais

Paruošimas: 75 min Porcijos: 2 Kai kalbama apie sveiką ir gardų maistą, triušiena yra puikus pasirinkimas, nes tai liesa mėsa, turinti mažai riebalų ir daug baltymų. Triušiena taip pat yra puikus vitaminų ir mineralų šaltinis, ypač B12 vitamino, kuris yra svarbus nervų sistemos veiklai ir raudonųjų kraujo kūnelių gamybai. Šis receptas – Troškinti triušienos kumpeliai … Skaityti toliau