Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą

Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis, kaip pas mamą

Paruošimas: 50 min Porcijos: 3 Troškintas triušis su grietinėle ir morkomis – tai ypatingai švelnus ir aromatingas patiekalas, primenantis vaikystės skonius, kai mamos ar močiutės ruošdavo skanėstus šeimos vakarienei. Triušiena yra vienas sveikiausių baltymų šaltinių, turintis mažai riebalų ir daug lengvai virškinamų aminorūgščių. Ši mėsa yra puikus vitaminų B12 ir B3, taip pat mineralų, tokių … Skaityti toliau

Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais

Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 2 Troškintas triušis su džiovintomis slyvomis ir pievagrybiais – tai gardus, švelnaus skonio patiekalas, tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Triušiena laikoma vienu iš sveikiausių mėsos šaltinių – ji yra lengvai virškinama, mažai riebalų turinti ir baltyminga. Šis patiekalas pasižymi subtiliu skonio balansu tarp švelnios triušienos, saldžių … Skaityti toliau