Rūkytos skumbrės užtepėlė su kiaušiniais

Rūkytos skumbrės užtepėlė su kiaušiniais

Tikriausiai nėra tokių , kurie neragavo klasikinės skumbrės užtepėlės su kiaušiniais, o gal yra? Ši užtepėle puikiai tinka per šventes, ar kai norisi ko nors skanaus. Aš ją gaminu, gan dažnai kai laukiu svečių. Skaniausia man ją patiekti su paskrudintu batonu. Kiekius šiam užkandžiui drąsiai galite keisti, priklauso nuo to kiek turite produktų. Ingredientai: 100 … Skaityti toliau

Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu

vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu

Tiesą pasakius, paštetą pradėjau valgyti tik tada, kai pradėjau dirbti virtuvėj. Ganėtinai neseniai. Tuomet vienas virėjas buvo paruošęs ančių kepenėlių paštetą su skrebučiais ir kažkokiu paprastu džemu, atrodo, serbentų. Buvo wow. Šiaip pati gaminu su vištienos kepenėlėm ir, dažniausiai, porto vynu, brendžiu ir grietinėle. Porto vynas kaip želė naudojamas ant viršaus vietoj visokių sviestų, o … Skaityti toliau

Grybų paštetas

Grybų pašteto receptas

Grybų paštetas yra labai skanus ir naudingas užkandis, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra grybai. Štai keli pagrindiniai grybų pašteto naudingumo aspektai. Grybų pašteto nauda: Aukštas maistinės vertės lygis: Grybų paštetas gali būti puikus baltymų šaltinis, taip pat suteikia įvairių mikroelementų, tokių kaip geležis, cinkas ir selenas, taip pat B grupės vitaminus. Skaidulinė medžiaga: Grybų paštetas … Skaityti toliau

Užtepėlė ant duonos

Užtepėlės ant duonos receptas

Užtepėlė ant duonos yra lengvas ir skanus užkandis, kuris gali būti pagamintas iš įvairių ingredientų. Pavyzdžiui, vienas iš receptų siūlo pikantišką užtepęlę iš kiaušinių, sūrio ir majonezo, kuri tinka tepti ant keptos duonos arba paskrudinto batono. Yra daugybė skirtingų užtepėlių receptų, todėl galima eksperimentuoti su skirtingais ingredientais ir atrasti savo mėgstamiausią variantą. Užtepėles galima naudoti … Skaityti toliau