Biskvitinis pyragas su uogiene

  • Paruošimas: 10 min
  • Gaminimas: 30 min
  • Porcijos: 8
Tai labai greitas, itin gardus ir be galo mėgstamas mano vaikų (ir ne tik jų). Mano didžioji dukra šį biskvitinį pyragą su uogiene valgo su pačiu didžiausiu malonumu, kartais net atrodo, kad kitokio maisto jau nebereikia.

Gamindama šį pyragą, aš mėgstu jį kepti didelėje, pailgoje kepimo formoje, kad iškepusį galėčiau tik padalinti pusiau ir labai greit sutepti uogiene.

Beje, šiais pyragais su uogiene jau dalinausi ir Jūs juos labai išgyrėte:
drėgnas pasukų pyragas su uogiene;
kaimiškas pyragas su uogiene;
paprastas ir greitas pyragas su uogiene;
kakavinis varškės pyragas su uogiene;

Receptui reikės:

  • kiaušinių: 4
  • cukraus: 1 nepilnos stiklinės
  • vanilinio cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
  • miltų: 1 stiklinės
  • mėgstamos uogienės

Paruošimas

  • Pradžioje kiaušinius išsuk su cukrumi, vaniliniu cukrumi iki purios masės.
  • Tada įsijok miltus.
  • Masę gerai išmaišyk.
  • Tuomet kepimo indą ištiesk su kepimo popieriumi.
  • Supilk pasiruoštą tešlą.
  • Kepk įkaitintoje iki 170 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug pusvalandį.
  • Po to iškepusį pyragą atvėsink.
  • Perpjauk pusiau ir sutepk mėgstama uogiene.
  • Pjaustyk ir skanauk!


Parašykite komentarą