Minkštas, purus vanilinis biskvitas tortams ir pyragams

Minkštas, purus vanilinis biskvitas tortams ir pyragams

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 45 min Porcijos: 1 Toks minkštas ir purus vanilinis biskvitas idealiai tinka bet kokiam tortui arba pyragui paruošti. Pertepame jį mėgstamu kremu ir gausime nuostabią šventinio stalo puošmeną ir išpildysime net didžiausių smaližių svajonę! Mano pačios nesutarimai su biskvitais prasidėjo dar pirmą mūsų pažinties dieną, kai visada man jei nepavykdavo. Man … Skaityti toliau

Purus šokoladinis biskvitas tortams ir pyragams

Purus šokoladinis biskvitas tortams ir pyragams

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 1 Išmėginau naują šokoladinio biskvito receptą, kurio dar tikrai niekada buvau nekepusi. Tikrai nuostabi pavyko, purus, kvapnus ir aukštas. Tikriausiai pats geriausias biskvitas, kurį esu bandžiusi, jei kalbėčiau būtent apie šokoladinius biskvitus. Labai rekomenduoju šį receptą ir Jums. 🙂 Beje, kepimui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Beje, šiais … Skaityti toliau

Purus drėgnas biskvitas

Purus drėgnas biskvitas

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 35 min Porcijos: 1 Esu išmėginusi ne vieną biskvito receptą ir kai kurie jų labai patiko. Bet šį kartą išmėgintas pavyko tiesiog fantastiškai – gavosi purus ir drėgnas. Tikrai pasiteisinęs, tad skubu dalintis juo ir su Jumis. Kvepiantis ir pakankamai storas. Iš jo gaunasi net 3 torto sluoksniais. Tikrai vertas Jūsų … Skaityti toliau

Labai skanus ir kvapnus medaus biskvitas

Labai skanus ir kvapnus medaus biskvitas

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 1 Pagal šį receptą gavosi labai skanus medaus biskvitas – ganėtinai aukštas, kvapnus, purus ir tikrai nuostabus, vertas visų didžiausių pagyrų. Tik perpjautą galima sutepti mėgstamu kremu, uogiene arba karamelizuotu kondensuotu pienu. Labai rekomenduoju išmėginti šį mano patikusį variantą! 😉 Beje, šiais labai pasiteisinusiais biskvitais jau dalinausi anksčiau: … Skaityti toliau

Tobulas biskvitas

Tobulas biskvitas

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 1 Ir ko tik aš nemačiau virtuvės šeimininkių bedarant ir bepraktikuojant, kad tik gaminamas biskvitas būtų kuo gardesnis ir bene tobulas! Esu stebėjusi, kaip pilama soda, alus arba beriami kepimo miltelių… Bet kaprizingi pyragai ar tortai vis tiek ne visada pavyksta. Šįkart parodysiu kaip pagaminta paprastą ir skanų … Skaityti toliau

Visada pavykstantis purus biskvitas

Visada pavykstantis purus biskvitas

Paruošimas: 45 min Porcijos: 1 Rytoj mano draugės gimtadienis, tad planuoju pagaminti kokį tortą. O kadangi dar nenusprendžiau kokį ruošiu, tai šiandien tik išsikepiau biskvitą pagal savo pamėgtą receptą. Kvepiantis, aukštas, purus bei tikrai visada pavykstantis. Didžiausios pagyros jam, rekomenduoju pasigaminti ir Jums! Beje, gamindama naudojau 24 centimetrų kepimo formą. Beje, šiais labai pasiteisinusiais biskvitais … Skaityti toliau

Senovinis klasikinis Beatos biskvitas

Senovinis klasikinis Beatos biskvitas

Paruošimas: 90 min Porcijos: 8 Jeigu norisi kada skoniais nukeliauti į nostalgiškus mūsų tėvų laikus, kai mes dar buvo maži, būtinai pasigaminkite šį biskvitą, kurį radau Beatos knygoje. Taip pat pasiūlysiu ne tik biskvitą bet ir nuostabų biskvitinį tortą su kakavos kremu, kuris ir primins vaikystę. Beje, toks biskvitas tinka daugeliui tortų. Beje, gaminant visi … Skaityti toliau

Biskvitas su kondensuotu pienu

Biskvitas su kondensuotu pienu

Paruošimas: 45 min Porcijos: 8 Jums jau rodžiau kaip pagaminti du skanius biskvitus – tai paprastas biskvitas tortui ir šokoladinis biskvitas tortui. O šį kartą parodysiu kaip paruošti biskvitą su kondensuotu pienu. O taip pat pridėsiu ir torto variantą, kuris gaunasi labai skanus, gaivus ir yra lengvai paruošiamas. Tai kondensuoto pieno biskvito tortas su nuostabiu … Skaityti toliau

Lengvai pagaminimas drėgnas šokoladinis biskvitas tortui

Lengvai pagaminimas drėgnas šokoladinis biskvitas tortui

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 35 min Porcijos: 1 Toks biskvitas yra idealiai tinkantis šokoladiniams tortams. Jis gaunasi drėgnas bei sodrus, gaminant reikėtų naudoti kokybišką ir tamsią kakavą. Man pačiai asmeniškai geriausiai patinka naudoti Beatos virtuvės kepinių ir desertų kakava. Kepdama biskvitus įprastai naudoju kvadratinę 31×38 centimetrų skardą, po to atvėsinus biskvitą išpjaunu norimos formos biskvito … Skaityti toliau

Greitas ir paprastas biskvitas tortui

Greitas ir paprastas biskvitas tortui

Paruošimas: 40 min Porcijos: 2 Šiandien parodysiu paprasti ir greitą, bei tuo pačiu labai skanų biskvitą tortui. Man jis itin patinka, nes jam reikia nedaug ingredientų, o jei tiksliau – tai vos 6, o kai norisi pasiruošti ne kokį gero skonio tortą jis puikiai tinka. Darbo nereikia įdėti daug, o rezultatas geresnis nei daugelio mano … Skaityti toliau

Biskvitinis pyragas su uogiene

Biskvitinis pyragas su uogiene

Paruošimas: 10 min Gaminimas: 30 min Porcijos: 8 Tai labai greitas, itin gardus ir be galo mėgstamas mano vaikų (ir ne tik jų). Mano didžioji dukra šį biskvitinį pyragą su uogiene valgo su pačiu didžiausiu malonumu, kartais net atrodo, kad kitokio maisto jau nebereikia. Gamindama šį pyragą, aš mėgstu jį kepti didelėje, pailgoje kepimo formoje, … Skaityti toliau

Biskvitinis – kondensuoto pieno pyragas su plikytu kremu ir uogiene

Biskvitinis - kondensuoto pieno pyragas su plikytu kremu ir uogiene

Paruošimas: 40 min Porcijos: 8 Šį pyragą gaminau savo dukros gimtadieniu. Net nesu tikra, kaip tiksliai jį reikėtų pavadinti, nes surinktas iš daugelio receptų ir mano eksperimentų. Bet drąsiai galiu patikinti, tikrai be galo skanus, pagaminti nesunku, o ir produktai paprasti, kasdieniniai. Pyragui iškepti aš naudojau 20 centimetrų skersmens formą. Beje, tai dar vienas nuostabus … Skaityti toliau

Kaip iškepti biskvitą?

Kaip ir kiek laiko reikia kepti biskvitą

Biskvitiniai tortai yra vieni mėgstamiausių. Biskvitas derinamas su įvairiais kremais, vaisiais, todėl, turėdami sodrų ir skanų biskvitą, galite paruošti didžiulią tortų įvairovę.