Purus šokoladinis biskvitas tortams ir pyragams

Purus šokoladinis biskvitas tortams ir pyragams

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 1 Išmėginau naują šokoladinio biskvito receptą, kurio dar tikrai niekada buvau nekepusi. Tikrai nuostabi pavyko, purus, kvapnus ir aukštas. Tikriausiai pats geriausias biskvitas, kurį esu bandžiusi, jei kalbėčiau būtent apie šokoladinius biskvitus. Labai rekomenduoju šį receptą ir Jums. 🙂 Beje, kepimui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Beje, šiais … Skaityti toliau

Lengvai pagaminimas drėgnas šokoladinis biskvitas tortui

Lengvai pagaminimas drėgnas šokoladinis biskvitas tortui

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 35 min Porcijos: 1 Toks biskvitas yra idealiai tinkantis šokoladiniams tortams. Jis gaunasi drėgnas bei sodrus, gaminant reikėtų naudoti kokybišką ir tamsią kakavą. Man pačiai asmeniškai geriausiai patinka naudoti Beatos virtuvės kepinių ir desertų kakava. Kepdama biskvitus įprastai naudoju kvadratinę 31×38 centimetrų skardą, po to atvėsinus biskvitą išpjaunu norimos formos biskvito … Skaityti toliau