Kuki-muki – kukurūzai su rududu

  • Paruošimas: 20 min
  • Porcijos: 2

Jau rodžiau kaip gaminu kukurūzus su irisais, kurie susilaukė daug susidomėjimo. O šį kartą kukurūzų variantas su rududu, kurie man taip pat be galo patinka. Jų skonis gal labai ir nestebina, nes iš 3 ingredientų daug stebuklingų nesukursi, bet jie atkeliavo iš mano vaikystės ir aš tikrai juos mėgstu. Vadindavo juos Kuki-Muki pavadinimu nuo pat vaikystės. Kito pavadinimo net nebuvom sugalvoję. Gal daugeliui šis receptas jau yra žinomas ir bus nuostabu priminimas apie paprastą ir gerą desertą. O gal kitiems tai apskritai bus visiškai naujas atradimas, kaip pasigaminti kažką labai skanaus prie kavos arba arbatos. Todėl mėginam jau šiandien!

Iš nurodytų ingredientų kiekių man pavyko paruošti 2 nedideles kekso formas.

Receptui reikės:

  • nesaldžių kukurūzų: 150 gramų
  • rududu: 1 skardinės
  • sviesto: 50 gramų

Paruošimas

  • Pradžioje puode išlydyk sviestą kartu su rududu.
  • Tuomet į dubenį sudėk nesaldžius kukurūzus ir apipilk juos pasigaminta rududu mase.
  • Gerai viską išmaišyk ir sudėk į formą.
  • Pjaustyk ir skanauk!

3 komentarai apie “Kuki-muki – kukurūzai su rududu”

Average
5 Based On 3

Parašykite komentarą