Vištiena baltame česnakiniame padaže su grietinėle ir sūriu

  • Paruošimas: 10 min
  • Gaminimas: 40 min
  • Porcijos: 2

Galiu Jus patikinti pagal šį receptą vištiena iškeps neapsakomai minkšta ir be galo sultinga! Tokia kokia ir turi būti skani vištiena. Gamindami, padažo ingredientus drąsiai galite pakeisti pagal savo asmeninį skonį, pvz. įdėti daugiau/mažiau majonezo arba grietinėlės. Taip pat varijuoti su prieskoniais. Receptas, kuris tikrai labai vertas Jūsų dėmesio. Mėginkite jau šiandien!

Beje, man asmeniškai šį patiekalą labai skanu patiekti su virtais, bet skanu ir be jų.

Receptui reikės:

  • vištienos blauzdelių: 6-7 (tinka ir kitos dalys)
  • vištienos prieskonių
  • grietinės: 4 valgomųjų šaukštų
  • majonezo: 4 valgomųjų šaukštų
  • grietinėlės: 3 valgomųjų šaukštų
  • fermentinio sūrio: 100 gramų
  • česnako: 3-4 skiltelių

Paruošimas

  • Pradžioje vištienos blauzdeles pabarstyk prieskoniais ir palik maždaug 20-30 minučių pasimarinuoti.
  • Po to sumaišyk grietinę, majonezą, grietinėlę ir sudėk susmulkintą česnaką. Gali įdėti prieskonių, pipirų ir taip toliau – pagal savo asmeninį skonį.
  • Užpilk pasiruoštą padažą ant vištienos, išmaišyk, ir leisk dar šiek tiek pastovėti.
  • Kepk kepimo inde iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių (kartas nuo karto atidaryk ir apipilk mėsą padažu nuo dugno).
  • Prieš bebaigiant kepti apibarstyk viską sutarkuotu sūriu.
  • Patiek ir skanauk!

1 komentaras apie “Vištiena baltame česnakiniame padaže su grietinėle ir sūriu”

Average
5 Based On 1

Parašykite komentarą