Silkė su marinuotais kelmučiais ir burokėliais

Ši silkė su marinuotais kelmučiais ir burokėliais gali būti tiek nuostabus receptas šventiniam stalui, tiek gali būti pats paprasčiausias užkandis eiliniam savaitgaliui. O skonis tikrai labai geras ir vertas visų pagyrų. Drąsiai pasidalinu šiuo receptu ir su Jumis. 🙂

Jums tikrai nėra būtina sluoksnius atidengti naudojant specialią formą. Drąsiai galima sluoksniuoti permatome inde arba paprasčiausioje lėkštėje. Svarbiausia tik, kad gražieji kelmučiai nebūtų pasislėpę arba paskendę majoneze.

Receptui reikės:

  • sikių filė
  • burokėliai (kepti arba virti)
  • virtos bulvės
  • mėlynieji svogūnai: 1 mažo (arba 1 šaloto)
  • marinuoti kelmučiai (tikrai rasite didesniuose prekybos centruose)
  • mėgstamas majonezas
  • krapai (nėra būtina)
  • 5 pipirų mišinys

Paruošimas

  • Kadangi marinuoti kelmučiai yra slidūs, pirmiausia juos sudėk ant popierinio rankšluosčio ir leisk jiems gerai nusivarvėti.
  • Tada visus produktus supjaustyk kubeliais ir sluoksniuok pradėdamas burokėliais, svogūnais, bulvėmis, silke ir galiausiai paskutinį sluoksnį dėk marinuotų kelmučių.
  • Visus sluoksnius pertepk mėgstamu majonezu. Sluoksnį tarp bulvių būtinai apiberk pipirais.
  • Patiek ir skanauk!


3 komentarai apie “Silkė su marinuotais kelmučiais ir burokėliais”

  1. Šitaip dar iki šiol nebuvau gaminusi, esu labai patenkinta rezultatu. Majonezą keisiu veganišku majonezu ir tikrai gaminsiu Kūčioms. Ačiū. 🙂

    Atsakyti
Average
4.9 Based On 2

Parašykite komentarą