Kiek virti kiaulės ausis?

Kaip ir kiek laiko reikia virti kiaulės ausis?

Virtos kiaulienos ausys – įdomus, skanus ir maistingas patiekalas. Ko gero yra daug šio patiekalo mėgėjų. Tačiau ne visi žino, kaip tinkamai virti kiaulės ausis, kad jos būtų skanios. Verdant kiaulių ausis reikia atsižvelgti į kai kurias paslaptis, gudrybes ir jų paruošimo ypatybes. Mūsų patarimai padės išvirti skanias kiaulių ausis. Kiek laiko virti kiaulės ausis? … Skaityti toliau

Vištienos kepenėlių vyniotinis

Vištienos kepenėlių vyniotinis su sviestu

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad receptas yra sudėtingas, bet taip nėra. Pabandykite pasigaminti vištienos kepenėlių vyniotinį su sviestu ir įsitikinkite patys! Atkreipkite dėmesį, kad prieš patiekiant užkandis turi būti laikomas šaldytuve. Vištienos kepenyse gausu baltymų, kurie lengvai virškinami, taip pat vitaminų A ir B12. Jie padeda atnaujinti ląsteles, gerina regėjimą, stabilizuoja nervų sistemą ir … Skaityti toliau

Kaip virti jautienos kepenys?

Kaip ir kiek laiko reikia virti jautienos kepenys

Jautienos kepenys yra vienas geriausių subproduktų. Mūsų organizmas gerai juos įsisavina, juose yra mažai riebalų, tačiau yra daug vitaminų, mikroelementų, baltymų ir amino rūgščių. Tik 100 gramų virtų kepenų kompensuoja kasdienį organizmo vitaminų poreikį. Gydytojai rekomenduoja vartoti virtas kepenis diabetikams, nėščioms moterims, turintiems mažakraujystę ir mažiems vaikams. Vyresnio amžiaus žmonėms ir tiems, kurie dirba sunkų … Skaityti toliau

Kaip virti vištienos kepenėles?

Kaip ir kiek laiko reikia virti vištienos kepenėles

Vištienos kepenys yra labai populiarus produktas tarp namų šeimininkių. Pagal savo populiarumą nenusileidžia virtai vištienos mėsai. Ir visa tai yra dėl to, kad vištienos kepenų patiekalai yra ne tik skanūs, bet ir labai sveiki. Vištienos kepenėlės kepamos, troškinamos, verdamos, dedamos į salotas, naudojamos kaip pyragų ar blynų įdaras, iš kepenėlių ruošiami paštetai ir užtepėlės. Kaip … Skaityti toliau