Vyniotinis su vištienos krūtinėle ir špinatais

Vyniotinis su vištienos krūtinėle ir špinatais

Vištienos krūtinėlėje gausu vitaminų A, C, H, PP, B grupės ir cholino, būtino tinkamai kepenų veiklai. Mėsoje cholesterolio nėra, todėl jį rekomenduojama vartoti ne tik lieknėjant, bet ir nėštumo ar širdies ir kraujagyslių ligų metu. Rinkdamiesi nepamirškite, kad filė turi būti šviesiai rausvos spalvos, be mėlynių, o gyslos – baltos arba rausvos. Ingredientai: Kiaušiniai 3 … Skaityti toliau

Vištienos kepenėlių vyniotinis

Vištienos kepenėlių vyniotinis su sviestu

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad receptas yra sudėtingas, bet taip nėra. Pabandykite pasigaminti vištienos kepenėlių vyniotinį su sviestu ir įsitikinkite patys! Atkreipkite dėmesį, kad prieš patiekiant užkandis turi būti laikomas šaldytuve. Vištienos kepenyse gausu baltymų, kurie lengvai virškinami, taip pat vitaminų A ir B12. Jie padeda atnaujinti ląsteles, gerina regėjimą, stabilizuoja nervų sistemą ir … Skaityti toliau

Vištienos krūtinėlės vyniotinis orkaitėje

Vištienos krūtinėlės vyniotinis keptas orkaitėje

Švelnus, sultingas ir aromatingas vištienos krūtinėlės vyniotinis. Puikus parduotuvės gaminių pakaitalas ir tiesiog nuostabus užkandis. Išsaugokite receptą, kad jo neprarastumėte! Ingredientai: Vištienos krūtinėlė – 1 vnt.; Pienas – 2 stiklinės; Druska – 3 šaukšteliai; Alyvuogių aliejus – 1 valgomasis šaukštas; Sojų padažas – 1 valgomasis šaukštas; Medus – 1 šaukštelis; Muskatas – 0,25 šaukštelio; Paprika … Skaityti toliau