Keptų vištienos kepenėlių salotos su apelsinais, špinatais ir agurkais

Keptų vištienos kepenėlių salotos su apelsinais, špinatais ir agurkais

Paruošimas: 15 min Porcijos: 2 Be proto gardu, gaivu, sotu ir net kiek egzotiška. Tokias salotas su keptomis vištienos kepenėlėmis gaminau pirmą kartą. Ir galiu Jus drąsiai patikinti, kad mane itin nustebino jų turtingas skonis. Salotos suskambėjo visai naujais akordais. O pats pagaminimo procesas visiškai paprastas. O antras privalumas tas, kad ingredientai taip pat paprasti … Skaityti toliau

Skaniausios keptos vištienos kepenėlės su karamelizuotų svogūnų ir pievagrybių pagardu

Skaniausios keptos vištienos kepenėlės su karamelizuotų svogūnų ir pievagrybių pagardu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Tokios keptos vištienos kepenėlės su karamelizuotų svogūnų ir pievagrybių pagardu man asmeniškai yra pačios skaniausios. Tikrai greit paruošiamas patiekalas, kai norisi kažko itin paprasto, bet tuo pačiu ir labai įdomaus… Būtinai pamėginkite. Valgys net tie, kas įprastai kepenėlių nelabai mėgsta! Nors mes su šeima šį kartą pasirinkome valgykite kaip karštą … Skaityti toliau

Vištienos kepenėlių vyniotinis

Vištienos kepenėlių vyniotinis su sviestu

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad receptas yra sudėtingas, bet taip nėra. Pabandykite pasigaminti vištienos kepenėlių vyniotinį su sviestu ir įsitikinkite patys! Atkreipkite dėmesį, kad prieš patiekiant užkandis turi būti laikomas šaldytuve. Vištienos kepenyse gausu baltymų, kurie lengvai virškinami, taip pat vitaminų A ir B12. Jie padeda atnaujinti ląsteles, gerina regėjimą, stabilizuoja nervų sistemą ir … Skaityti toliau

Kaip virti vištienos kepenėles?

Kaip ir kiek laiko reikia virti vištienos kepenėles

Vištienos kepenys yra labai populiarus produktas tarp namų šeimininkių. Pagal savo populiarumą nenusileidžia virtai vištienos mėsai. Ir visa tai yra dėl to, kad vištienos kepenų patiekalai yra ne tik skanūs, bet ir labai sveiki. Vištienos kepenėlės kepamos, troškinamos, verdamos, dedamos į salotas, naudojamos kaip pyragų ar blynų įdaras, iš kepenėlių ruošiami paštetai ir užtepėlės. Kaip … Skaityti toliau