Kalėdinis vynas

Kalėdinio vyno receptas

Video recepto autorius:  Receptai.TV

Ingredientai:

  • 3 stiklinių vandens;
  • 3 stiklinių raudono sauso vyno;
  • Obuolio;
  • Apelsino;
  • 200 g medaus;
  • Cinamono;
  • Gvazdikėlių;
  • Muskato;
  • Imbiero;
  • 1 šaušto kinrožių arbatos;
  • 1 šaukšto juodosios arbatos;
  • Anyžiaus.

Paruošimas

  1. Užvirkite vandenį.
  2. Sudėkite nemaltus prieskonius ir arbatas, gerai pamaišykite ir pavirkite 2-3 minutes.
  3. Supilkite vyną, vėl gerai pamaišykite.
  4. Pagal skonį pagardinkite medumi ir patiekite gėrimą karštą.

Tikimės, kad jums patiks!

Kaip užvirinti pieną?

Ar reikia virinti pieną Apie pieno naudą girdėjome nuo vaikystės. Jame yra kalcio, kuris yra naudingas dantų ir kaulų augimui. Pienas turi teigiamą poveikį širdies ir kraujagyslių sistemai ir teigiamą poveikį nervų sistemai. Duoti žalio pieno vaikui yra pavojinga, nes tai gali sukelti daugybę ligų. Be to, yra daug receptų, kur naudojamas virtas pienas. Kad … Skaityti toliau

Kmynų arbata

Kaip ir kiek laiko reikia virti kmyn7 arbat1

Kiek virti Kmynų arbatą? Kaip virti Kmynų arbatą? Paimkite vieną šaukštelis kmynų sėklų ir vieną puodelį filtruoto vandens. Pašildykite mišinį iki vanduo užvirs. Sumažinę ugnį palaikykite apie 2-3 minutes. Nuimkite nuo ugnies, uždenkite dangčiu ir palaikykite apie 10 minučių. Kmynų arbata yra paruošta gerti. Taip pat galite pridėti žiupsnelį druskos ir šaukštelį kalendros lapų sulčių, skoniui sustiprinti. … Skaityti toliau

Kisielius

Kiek laiko virti kisielių? Kaip virti kisielių? Kisielius verdamas 1-25min. priklausomai nuo jūsų pasirinktu vaisių ar uogų. Kisielius pirktas parduotuvėje (pakelyje), dedamas į šaltą vandienį ir kaitinamas iki užvirimo. Virti po užvirimo jo nereikia. Spanguolių kisielius kūčioms Ingredientai: Cukrus, 4 valgomieji šaukštai Krakmolas, 1,5 valgomojo šaukšto Spanguolės, 1 stiklinė Vanduo, 3 stiklinės Gaminimo eiga: Spanguolės, nuplikytos … Skaityti toliau