Trupininis varškės pyragas su juodųjų serbentų uogiene

Trupininis varškės pyragas su juodųjų serbentų uogiene

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 8 Tai truputį ištobulintas mano močiutės pyrago variantas. 🙂 Saldus pagrindas, švelnus varškės sluoksnis, juodųjų serbentų rūgštelė ir burnoje tirpstantys trupiniai. Idealus derinys, kurio nei vienas nesugebės atsisakyti. Tai vienas mano šeimos mėgstamiausių. Paprastas ir tuo pačiu tobulas. Mėginkite ir Jūs! 🙂 Beje, šiais pyragais su uogiene jau … Skaityti toliau

Trupininis varškės pyragas su obuoliais

trupininis varškės pyragas su obuoliais

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 70 min Porcijos: 8 Pas mane visada ruduo ateina tuomet, kai namai pradeda kvepėti obuolių pyragais (nors kepu juos visus metus, nes labai juos mėgstu). Ir nors obuolių pyragų receptų internete galima rasti itin daug, man asmeniškai pats tobuliausias yra obuolių bei varškės duetas. Aš itin mėgstu, kai kepiniuose su varške … Skaityti toliau

Kriaušių, obuolių ir uogų trupiniuotis

Kriaušių, obuolių ir uogų trupiniuotis

Šianden jūsų dėmesiui KRIAUŠIŲ, OBUOLIŲ IR UOGŲ TRUPINIUOTIS. Jį be galo lengva paruošti, o gaminti galima bet kuriuo metų laiku naudojant atitinkamo sezono vaisius. Jums reikės (4-6 porcijos): 2 didelių kriaušių; 2 didelių obuolių; 350g šviežių arba atšildytų šaldytų uogų (naudojau šaldytas gervuoges); 1 valg. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių; 3 valg. š. kokosų arba rudojo … Skaityti toliau

Trupininis pyragas su mėlynių uogiene

Trupininio pyrago su mėlynių uogiene receptas

Tobulas, paprastas ir labai skanus pyragas kuris pavyks kiekvienam! 🍰 👩‍🍳 Pilnas ir išsamus video receptas. Tešlai: 500 g miltų; 200 g cukraus; 150 g tirpinto sviesto; 3-jų kiaušinių; 2-jų a.š vanilinio cukraus; 1-no a.š kepimo miltelių. Įdarui: 300 g mėlynių uogienės; 250 g birios varškės; Truputėlis cukraus pudros pyrago pabarstymui. Paruošimas Išsitirbdome sviestą ir … Skaityti toliau

Varškės pyragas su obuoliene

Varškės pyragas su obuoliene receptas

Pyragai. Štai kas nutinka, kai už lango šėlsta ruduo. Tais vėlyvais šeštadienių vakarais ant virtuvių darbastalių barstomi miltai ir minkomos tešlos. Tada sninga cinamonu, malto muskato trupiniais ir žėri tarkuojamų apelsinų žievelėmis. Miestai pakvimpa pyragų saldumu. O aš vakarais iš atokiausio dulkėtos lentynos kampo ištraukiu ją – daugiau nei pusšimčio metų senumo receptų knygą. Storą, … Skaityti toliau