Turinys
Heartburner kokteilis yra alkoholinis kokteilis, kurio pagrindą sudaro tekila, kriaušių tyrė, vyšnių brendis, čili ir naminis medaus sirupas, suteikiantis pikantiškumo ir aštrumo. Kokteilis patiekiamas ant ąžuolo lentos su bambuko lapais, laimo drožlėmis ir čili griežinėliais.
Norint paruošti Heartburner kokteilį, reikia 40 g tekilos, 40 g kriaušių tyrės, 20 g medaus sirupo, 20 g citrinos sulčių, 15 g vyšnių brendžio, 1 aštraus pipiro ir 1 riekelės kriaušės.
Ingredientai:
- 40 g tekilos;
- 40 g kriaušių tyrės;
- 20 g medaus sirupo;
- 20 g citrinos sulčių;
- 15 g vyšnių brendžio;
- 1 čili pipiras;
- 1 riekelė kriaušės.
Paruošimas
- Paruoškite kriaušių tyrę. Kriaušę nuplaukite, pašalinkite odelę ir pašalinkite šerdį su sėklomis. Kriaušę supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą ir įpilkite vandens kad apsemtu kriaušes, virkite 10 minučių. Susmulkintus kriaušių kubelius sumalkite blenderiu.
- Nupjaukite du čili pipiro žiedus ir sudėkite į šeikerį. Įpilkite tekilos, kriaušių tyrės, medaus sirupo, citrinos sulčių ir brendžio. Suplakite.
- Įdėkite ledo kubelius į stiklinę. Paimkite sietelį ir per jį supilkite kokteilį iš šeikerio į stiklinę.
- Čili pipirą supjaustykite mažomis juostelėmis. Kokteilį papuoškite kriaušės skiltele ir trimis čili gabalėliais.