Kiek pasitreniravus vištą išdarinėti galima labai greitai, per porą minučių ar net greičiau! Svarbiausia turėti aštrų peilį stora geležte, be jo vargas. Pirkti neišdarinėtą vištą pigiau, o svarbiausia, turėsi vištos kaulų iš kurių galėsi išsivirti nuostabiai aromatingą vištienos sultinį.
10 Naujausių receptų su vištiena
[RSSImport display=”10″ feedurl=”https://valgome.lt/receptai/recipe-tag/vistiena/feed/” use_simplepie=”true”]- Peilio galu apipjaukite išsišakojusį krūtinkaulio kaulą. Tvirtai suimkite pirštais ir ištraukite jį, pašalinus šį kaulą bus daug lengviau išpjauti krūtinėlę.
- Pakelkite vištą ir, laikant už sparnelio, apipjaukite mėsą kiek žemiau sąnario. Padėkite sparnelį ant pjaustymo lentos, apverskite peilį ir stipriai stuktelkite per kaulą- sparnelis turėtų gražiai nuskilti (sparnelių neišmeskite, panaudokite juos sultiniui). Pakartok tą patį su kitu sparneliu.
- Įpjaukite odą tarp šlaunelės ir krūtinėlės. Išnarinkite koją iš sąnario ir ją nupjaukite, stengiantis nepalikti mėsos. Pakartokite tą patį su kita koja.
- Įpjaukite krūtinėlę išilgai krūtinės kremzlės. Stengiantis nepalikti mėsos ant kaulo nupjaukite krūtinėlę, kol pasieksite sparnelio sąnarį. Perpjaukite peiliu taikydami tarp kremzlių krūtinėlė turėtų atsiskirti nuo kaulo. Pakartokite su kita krūtinėlės puse.
Kaip išdarinėti vištą?
Kiek pasitreniravus vištą išdarinėti galima labai greitai