Cukinijų ir špinatų blyneliai

Turinys
  1. Reikia:
  2. Gaminam:

Paskutiniu metu tikrai mažai rašau į blogą, bet tikiuosi pasitaisyti, na bet apie tai lapkritį. O šiaip tai gaminu tikrai, ir daug, kad ir šiandien valgome cukinijų ir špinatų blynelius. Na skanu ir viskas!

Reikia:

  • 2 vidutinio dydžio cukinijų (su plona oda ir minkstutėm sėklom);
  • 1 svogūno;
  • 3 skiltelių česnako;
  • saujelės šviežių špinatų;
  • saujelės mėtų ir petražolių;
  • 2 kiaušiniai;
  • 4 v.š. miltų;
  • druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį;
  • žiubsnelio maltos džiovintos paprikos;
  • 2 v.š. tarkuoto mėgstamo sūrio;
  • aliejaus kepimui.

Gaminam:

  1. Cukinijas sutarkuoti į kiaurasamtį, apiberti druska ir leisti nuvarvėti apie 15 min, tada dar nuspausti susidariusį skystį.
  2. Susmulkinti svogūną, česnakus, špinatus, mėtas ir petražoles. Sudėti viską į dubenį kartu su cukinijom. Pagardinti druska ir pipirais, paprika, įmušti kiaušius, sudėti miltus ir sūrį. Išmaišyti.
  3. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol apkeps, apie 3 min.
  4. Valgyti šiltus su daržovėm, bei jei mėgstate jogurtu. Skanaus!
[the_ad_placement id=”h2-3-desktop”][the_ad_placement id=”h2-3-mobile”]


Parašykite komentarą