Čenakai su vištiena ir ryžiais

Čenakai su vištiena ir ryžiais

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 45 min Porcijos: 4 Jau rodžiau kaip pagaminti čenakus su vištiena ir bulvėmis pagal Beatą. O šiandien noriu parodyti variantą, kuriame bulvių nebus, o naudosime ryžius. Man pačiai asmeniškai toks vištienos torškinys su ryžiais, morkomis ir pievagrybiais čenakinėse yra tikrų tikriausias naminis maistas, kurį nėra sunku paruošti. O galutinis rezultatas tobulas, … Skaityti toliau

Vištienos apkepas su pievagrybiais

Vištienos apkepas su pievagrybiais

Norėdami panaudoti maisto likučius, virėjai dažnai gamina apkepus. Paruošiami jie gan lengvai: tereikia susmulkinti ingredientus, sudėti į formą ir užpilti padažu. Puikus tokio patiekalo pavyzdys – skanus apkepas su vištiena ir pievagrybiais. Ne veltui pievagrybiai tapo populiariausiais grybais kulinarijoje. Juose nuodingų medžiagų praktiškai nėra, o lyginant su kitais grybais, jie yra labiau saugesni. Vienintelis grybo … Skaityti toliau