Vištienos krūtinėlės troškinys su makaronais, pievagrybiais ir grietinėlės padažu

Vištienos krūtinėlės troškinys su makaronais, pievagrybiais ir grietinėlės padažu

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 4 Vištienos krūtinėlės troškinys su makaronais, pievagrybiais ir grietinėlės padažu – tai sotus ir skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingai vakarienei. Jis pasižymi kremine tekstūra, sodriu skoniu ir malonia vištienos bei grybų aromatų darna. Grietinėlės padažui suteikia švelnumo, o prieskoniai – ypatingą skonį. Šis … Skaityti toliau

Čenakai su vištiena ir ryžiais

Čenakai su vištiena ir ryžiais

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 45 min Porcijos: 4 Jau rodžiau kaip pagaminti čenakus su vištiena ir bulvėmis pagal Beatą. O šiandien noriu parodyti variantą, kuriame bulvių nebus, o naudosime ryžius. Man pačiai asmeniškai toks vištienos torškinys su ryžiais, morkomis ir pievagrybiais čenakinėse yra tikrų tikriausias naminis maistas, kurį nėra sunku paruošti. O galutinis rezultatas tobulas, … Skaityti toliau

Vištienos apkepas su pievagrybiais

Vištienos apkepas su pievagrybiais

Norėdami panaudoti maisto likučius, virėjai dažnai gamina apkepus. Paruošiami jie gan lengvai: tereikia susmulkinti ingredientus, sudėti į formą ir užpilti padažu. Puikus tokio patiekalo pavyzdys – skanus apkepas su vištiena ir pievagrybiais. Ne veltui pievagrybiai tapo populiariausiais grybais kulinarijoje. Juose nuodingų medžiagų praktiškai nėra, o lyginant su kitais grybais, jie yra labiau saugesni. Vienintelis grybo … Skaityti toliau