Purus kugelis su vištiena, keptas karšto oro gruzdintuvėje

Purus kugelis su vištiena, keptas karšto oro gruzdintuvėje

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 6 Šiandien norime pasidalinti ypatingu receptu – puriu kugeliu su vištiena, keptu karšto oro gruzdintuvėje. Šis tradicinis lietuviškas patiekalas, dažnai vadinamas bulvių plokštainiu, įgauna naują skonį ir tekstūrą, kai yra ruošiamas šiuolaikišku būdu. Karšto oro gruzdintuvė leidžia išgauti traškią plutelę, išlaikant viduje esantį kugelį minkštą ir sultingą. Tai … Skaityti toliau

Keptos vištienos blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje, su nuostabiu marinatu

Keptos vištienos blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje, su nuostabiu marinatu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 4 Keptos vištienos blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina sultingą, traškų ir aromatingą patiekalą. Šis receptas sujungia tradicinę lietuvišką virtuvę su moderniosios kulinarijos privalumais, naudojant karšto oro gruzdintuvę. Marinatas suteikia vištienos blauzdelėms ypatingą skonį, o kepimas karšto oro gruzdintuvėje užtikrina, kad mėsa būtų … Skaityti toliau

‘Bang Bang’ vištiena karšto oro gruzdintuvėje

'Bang Bang' vištiena karšto oro gruzdintuvėje

Paruošimas: 35 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti karštus sumuštinius su sūriu oro gruzdintuvėje. Šiandien dalinuosi išskirtiniu receptu, kuris praturtins jūsų virtuvę – Bang Bang vištiena karšto oro gruzdintuvėje. Tai ne tik puikus būdas paruošti vištieną, bet ir sveikesnis pasirinkimas, palyginti su tradiciniu kepimu aliejuje. Naudojant karšto oro gruzdintuvę, galima išgauti traškų paviršių be perteklinio … Skaityti toliau