Keptos vištienos blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje, su nuostabiu marinatu

Keptos vištienos blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje, su nuostabiu marinatu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 50 min Porcijos: 4 Keptos vištienos blauzdelės karšto oro gruzdintuvėje – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina sultingą, traškų ir aromatingą patiekalą. Šis receptas sujungia tradicinę lietuvišką virtuvę su moderniosios kulinarijos privalumais, naudojant karšto oro gruzdintuvę. Marinatas suteikia vištienos blauzdelėms ypatingą skonį, o kepimas karšto oro gruzdintuvėje užtikrina, kad mėsa būtų … Skaityti toliau

Auksaspalviai vištienos arba kalakutienos kepsniai su medumi ir soja

Auksaspalviai vištienos arba kalakutienos kepsniai su medumi ir soja

Paruošimas: 25 min Porcijos: 4 Šeštadienio rytą netyčia įjungus Džeimo Oliverio pietus per 15 min, užplūdo įkvėpimas paruošti kažką skanaus ir greito. Vištiena ar kalakutiena su medumi ir soja yra tobulas pasirinkimas – ne tik dėl nepakartojamo skonio, bet ir dėl šių ingredientų naudos sveikatai. Vištiena ir kalakutiena yra puikūs liesos baltymų šaltiniai, būtini raumenų … Skaityti toliau

Vištienos sparneliai medaus-sojos padaže, kepti orkaitėje

Vištienos sparneliai medaus-sojos padaže, kepti orkaitėje

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 60 min Porcijos: 4 Jau rodžiau Jums kaip paruošti aštrius vištienos sparnelius orkaitėje ir tas receptas susilaukė labai daug gerų Jūsų atsiliepimų, tačiau kiti pasisakėte, kad aštriai visiškai nevalgote, tad nusprendžiau parodyti dar vieną nuostabų variantą, kuris šį kartą manau patiks absoliučiai visiems. Nedaug ingredientų, paprastas paruošimas (tik reikės išlaukti, kol … Skaityti toliau

Rytietiško stiliaus vištos sparneliai

Rytietiško stiliaus vištos sparnelių receptas

Paprastai aš visada renkuosi vištos krūtinėles, nes jos man tikrai skanios, turi mažai riebalų, beto yra tiek būdų jas skaniai paruošti. Tačiau kartais norisi pasmaližiauti, o tam labiausiai tinka sparneliai, nes juos imi į rankas ir mėgaujiesi. Juos taip pat labai lengva pagaminti, beveik neimanoma jų perkepti, nes visada mėsa bus sultinga dėl odelėje esančių … Skaityti toliau