Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas

Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas

Paruošimas: 45 min Porcijos: 6 Šiandien noriu Jums pristatytą savo naują tikrų tikriausią atradimą obuolių pyragų srityje – paprastą, bet itin skanų pyragą pagaminta iš sluoksniuotos tešlos, su karamelizuotais obuoliais. Prie puodelio kavos tikra laimė. Bus tikrai gaminamas ir ateityje. Be galo rekomenduoju ir Jums, tad nieko nelaukiam ir pasigaminam! Beje, pirmą gaminant ir obuolius … Skaityti toliau

Apverstas obuolių pyragas su sluoksniuota tešla pagal Gardu Gardu

Apverstas obuolių pyragas su sluoksniuota tešla pagal Gardu Gardu

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 30 min Porcijos: 8 Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti apverstą pyragą su karamelizuotais bananais ir draugė pamačiusi tą įrašą primygtinai reikalavo išmėginti Gardu Gardu apverstą obuolių pyragą, pagal šį receptą. Tad vakar turėdama laiko būtent tai ir padariau, tik rinkausi kitokį papuošimą nei rekomendavo jie. Pyragas tikrai skanus, labai puikiai susivalgė … Skaityti toliau

Sluoksniuotos tešlos pyragas napoleonas su uogiene ir kondensuotu pienu

Sluoksniuotos tešlos pyragas napoleonas su uogiene ir kondensuotu pienu

Paruošimas: 60 min Porcijos: 8 Be galo lengvai pagaminamas ir be galo skanus Napoleono pyragas su kondensuotu pienu ir uogiene, pagamintas iš sluoksniuotos tešlos. Gaminant drąsiai galima improvizuoti įdedant įvairiausius priedus, papuošti šokoladu, kokoso drožlėmis ar pabarstukais. Aš šį kartą patiekiant dar apibarsčiau šviežiomis uogomis. Tai tikrai toks desertas, kurį sugebės paruošti kiekvienas. 🙂 O … Skaityti toliau

Greitas Napoleonas su Cappuccino kremu

Greitas Napoleono torto receptas

Dabar tikrojo Napoleono pyrago tiesiog neįmanoma rasti. Klasikinis „Napoleonas“ yra ploni papločiai, išmirkyti subtiliame kreme, tačiau parduotuvėse ir net konditerijos parduotuvėse parduodami, švelniai tariant, nekokybiški gaminiai! Šiandien siūlau pasigaminti greitai paruošiamą Napoleoną, išbandytą per daugelį metų. Jau nori šio torto? Kviečių jį paruošti! Reikės: Puodelis – 250 ml.; Sluoksniuotos tešlos – 500 g.; Pieno – … Skaityti toliau