Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais ir cinamonu

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais ir cinamonu

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 6 Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais yra puikus pasirinkimas, kai norisi greitai pagaminti ką nors gardaus iš paprastų ingredientų. Tai desertas, kuris tinka tiek kasdieniams pietums, tiek šventiniam stalui. Saldžiai kvapnūs obuoliai, apibarstyti cinamonu ir įvynioti į traškią tešlą, sukuria nepakartojamą skonio derinį, kuris nepaliks abejingų. Ypač smagu … Skaityti toliau

Paprasti sluoksniuotos tešlos sausainiai

Paprasti sluoksniuotos tešlos sausainiai

Paruošimas: 15 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 4 Paprasti sluoksniuotos tešlos sausainiai – tai vienas iš tų receptų, kurie ne tik lengvai pagaminami, bet ir nepaprastai skanūs. Šie sausainiai puikiai tinka įvairioms progoms – nuo šeimos vakarienių iki ypatingų švenčių. Sluoksniuota tešla – tai pagrindinė šio recepto žvaigždė, suteikianti sausainiams ypatingą traškumą ir švelnumą. Be … Skaityti toliau

Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas

Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas

Paruošimas: 45 min Porcijos: 6 Šiandien noriu Jums pristatytą savo naują tikrų tikriausią atradimą obuolių pyragų srityje – paprastą, bet itin skanų pyragą pagaminta iš sluoksniuotos tešlos, su karamelizuotais obuoliais. Prie puodelio kavos tikra laimė. Bus tikrai gaminamas ir ateityje. Be galo rekomenduoju ir Jums, tad nieko nelaukiam ir pasigaminam! Beje, pirmą gaminant ir obuolius … Skaityti toliau

Apverstas obuolių pyragas su sluoksniuota tešla pagal Gardu Gardu

Apverstas obuolių pyragas su sluoksniuota tešla pagal Gardu Gardu

Paruošimas: 25 min Gaminimas: 30 min Porcijos: 8 Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti apverstą pyragą su karamelizuotais bananais ir draugė pamačiusi tą įrašą primygtinai reikalavo išmėginti Gardu Gardu apverstą obuolių pyragą, pagal šį receptą. Tad vakar turėdama laiko būtent tai ir padariau, tik rinkausi kitokį papuošimą nei rekomendavo jie. Pyragas tikrai skanus, labai puikiai susivalgė … Skaityti toliau