Kepta skumbrė itališkai su keptų pomidorų padažu

Kepta skumbrė itališkai su keptų pomidorų padažu

Paruošimas: 30 min Gaminimas: 15 min Porcijos: 2 Skumbrė yra viena iš tų žuvų, kuri ne tik pasižymi turtingu skoniu, bet ir yra labai naudinga sveikatai dėl didelio omega-3 riebalų rūgščių kiekio. Šis itališko stiliaus receptas su keptų pomidorų padažu – puikus pasirinkimas norintiems pasimėgauti sveiku ir gardžiu patiekalu. Be to, skumbrė yra lengvai prieinama … Skaityti toliau

Paprastai marinuota skumbrė su 9% actu

Paprastai marinuota skumbrė su 9% actu

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Marinuota skumbrė – tai puikus alternatyva tradicinei silkei, dažnai naudojama šventiniam stalui. Ši skumbrė yra mažiau riebalų turinti žuvis, todėl ji tampa geru Omega-3 riebiųjų rūgščių šaltiniu, svarbiu širdies ir kraujagyslių sveikatai bei smegenų funkcijoms. Pasirinkus šį receptą, jūs gausite šviežios ir natūralios skonio skumbrės, kurią lengva paruošti namuose, tad … Skaityti toliau

Įdaryti kiaušiniai su skumbre

Įdaryti kiaušiniai su skumbre

Paruošimas: 20 min Porcijos: 2 Šiandien rodau dar vieną variantą kaip galima skaniai įdaryti (farširuoti kiaušinius). Vos 4 ingredientai, tačiau gaunasi tikrai labai gerai. Šį kartą juos įdarysime su karšto rūkymo skumbre. Būtinai pamėginkite. Idealiai tiks ne tik kitos dienos pusryčiams, bet ir Velykoms!   Beje, šiais labai patikusiais įdaryti kiaušinių variantais jau dalinausi: – … Skaityti toliau

Skumbrės vyniotinis

Skumbrės vyniotinio su įdarų receptas

Šis skumbrės vyniotinio receptas tinka kaip šaltas užkandis, nes ten pridedama želatinos, kad geriau sukibtų. Jei nuspręsite patiekalą patiekti karštą, želatina gali būti nenaudojama. Ryškus ir gražus perpjovus, puikiai tinka Velykų stalui. Jei valgančiųjų bus daug, geriau imti 2 skumbres ir atitinkamai padvigubinti visų ingredientų kiekį. Ingredientai: Skumbrė – 450 g; Paprika – 100 g; … Skaityti toliau