Skryliai – ežiukai be kiaušinių

Skryliai - ežiukai be kiaušinių

Paruošimas: 30 min Porcijos: 4 Tai dar vienas patiekalas iš lietuviškos virtuvės su itin skambiu pavadinimu – ežiukai (mano močiutės vadinami skryliai per tarką). Nors tokiame patiekale kažkokios ypatingos maistinės vertės tikriausiai nerasime, bet tai itin paprastai paruošiamas, pigus, skanus, greitas ir sotus maistas. Ir dar didžiulis pliusas toks, kad juos galima užsišaldyti. Na gi, … Skaityti toliau

Skryliai is plikytos tešlos pagal Beatą

Skryliai is plikytos tešlos pagal Beatą

Paruošimas: 30 min Porcijos: 8 Jau rodžiau kaip pagaminti minkštus miltinius skrylius ir skrylius su varške, o šiandien Beatos laidoje nusižiūrėtas variantas su plikyta tešla. Ir dar kartą drąsiai galiu pasakyti – genealumas slypi paprastume! Kai išmėginau šį fantastišką receptą, skrylių ruošimas tapo malonumu. Beje iš tokios tešlos puikiai galite gaminti ir koldūnus ar įvairiausius … Skaityti toliau