Karameliniai kukurūzai su karvutės saldainiais

Karameliniai kukurūzai su karvutės saldainiais

Paruošimas: 20 min Porcijos: 6 Jau rodžiau kaip pagaminti kukurūzus su rududu ir kukurūzus su irisais. Abu tie receptai susilaukė daug Jūsų dėmesio, todėl nusprendžiau, kad parodysiu dar vieną variantą. Tai kukurūzai su karamele, o tiksliau su karvutės saldainiais. Paruošimas taip pat labai paprastas, kaip ir pirmų dviejų rodytų desertų. O galutinis rezultatas, gal net … Skaityti toliau

Karamelinis tortas Karvutė su grietinėlės, maskarponės ir kondensuoto pieno kremu

Karamelinis tortas Karvutė su grietinėlės, maskarponės ir kondensuoto pieno kremu

Paruošimas: 75 min Porcijos: 8 Apie šį karamelinį tortą Karvutė su fantastišku grietinėlės, maskarponės ir kondensuoto pieno kremu man papasakojo kolegė ir primygtinai reikalavo išmėginti, nes sakė, kad jį tikrai patalpinsiu visiems savo skaitytojams. Galiu tik pasakyti, kad skonis fantastiškas. Lengvai karamelinis, saldus ir tikrai tirpstantis burnoje tortas. Dabar jau ir Jums primygtinai jį rekomenduoju! … Skaityti toliau

Karamelinis krekerių pyragas su kondensuotu pienu

Karamelinis krekerių pyragas su kondensuotu pienu

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Itin paprastai pagaminamas ir be galo gardus krekerių pyragas su kondensuotu pienu. Gaminant drąsiai galima improvizuoti įdedant įvairiausius priedus, papuošti šokoladu, kokoso drožlėmis ar pabarstukais. O ir labai tinkantis į mano paskutiniu metu aptariamą temą, kaip paruošti pavykstančius pyragus (ir ne tik juos) su kondensuotu pienu. Šiais receptais jau dalinausi … Skaityti toliau

Drėgnas karamelinis obuolių pyragas

Drėgno karamelinio obuolių pyrago receptas

Suplakti: 200 g sviesto (kambario temp.) 180 g cukraus 2 a.š. vanilinio cukraus druskos Po vieną įplakti 3 kiaušinius. Įmaišyti: 250 g miltų 2 a.š. kepimo miltelių. Gautą tešlą paskleisti popieriumi išklotoj formoj (30×24 cm). ~ 1,5 kg obuolių; ~ 350 g karamelės. Obuolius nulupti, pašalinti sėklas, supjaustyti riekutėm. Sumaišyti su karamele. Suguldyti obuolius ant … Skaityti toliau